A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

День народження ХОМА

Дата: 18.04.2019 08:09
Кількість переглядів: 87

За ініціативи поліції у березні 2016 року був створений Хмельницький молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА», який на сьогодні нараховує 9 установ-партнерів, серед яких бібліотеки, навчальні заклади та інші організації.

13 квітня команда "Молодь онлайн" Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей» ім. О. Кушнірука була запрошена на святкування Дня народження Хмельницького об’єднання молодих і активних. Вже три роки існує ХОМА. За цей час в його лавах нараховується вже 350 членів зі всієї області.На свято завітали представники руху з усіх районів області. Ізяславщину представляють учні НВК №2, які вже зарекомендували себе активними, ініціативними, творчими учасниками багатьох заходів в школі, районі і області.

Святковий гала-концерт проходив в обласній філармонії. Гучна музика, світлові спецефекти підіймали настрій та тримали зал в піднесенні. Емоції зашкалювали, не затихали бурхливі оплески, під які зустрічали кожну нову команду. Були тут пісні, танці, театральні постановки. Та окрім розваг, кожен номер ніс певне морально-просвітницьке навантаження. Діти говорили про любов до рідної держави, дотримання законності та порядку, про відповідальність, яка починається з кожного з нас.

 Дух єдності запалював серця тих, хто завітав на День народження ХОМА.

— Кожен з вас є нашою надійною опорою та підтримкою, — звертаючись до рухівців, наголосив Валентин Білянський, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області.

Ви допомагаєте нам проводити різноманітні профілактичні заходи, навчаєте своїх однолітків правосвідомій поведінці. Дякуємо вам за це!  

Фотогалерея


« повернутися

Вхід для адміністратора