A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Кращі вихованці ДЮСШ на Чемпіонаті України!

Дата: 04.06.2019 08:35
Кількість переглядів: 86

З 29 травня по 2 червня в м. Чернігів проходив Чемпіонат України з настільного тенісу серед міні – кадетів 2007 р. н. і молодші.

Змагання проходили на базі спортивного комплексу «Хімік», де на даний момент створені чудові умови для настільного тенісу: великі приміщення, зал на 14 столів, професійне покриття для підлоги. Крім того, на другому поверсі розташовані готельні номера, приміщення для тренерів та власна їдальня. Спорткомплекс зараз готовий приймати чемпіонати будь якого рівня, саме тому тут постійно організовуються турніри вищої категорії, проводяться збори спортсменів.

У чемпіонаті приймали участь найкращі спортсмени з усіх областей: 96 хлопчиків та 85 дівчат. Усі учасники були розподілені на 16 підгруп, з яких відбирали 32 кращих тенісисти України.

Ізяславщину на даному Чемпіонаті представляли двоє вихованців ДЮСШ: Божкевич Сергій та Матющенко Ілля – учень Ліщанської ЗОШ.

Незважаючи на те, що наші вихованці змагалися з досвідченими учасниками, це не завадило їм показати високий рівень підготовки та сплановану стратегію гри. На жаль наші вихованці не увійшли у 32 кращих тенісистів України, проте вони отримати масу задоволення та перейняли досвід кваліфікованих спортсменів.


« повернутися

Вхід для адміністратора