A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Формування в учнів основ культури харчування, як складової здорового способу життя

Дата: 10.01.2019 08:50
Кількість переглядів: 95

9 січня 2019 року на базі Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня  школа І-ІІІ ст.2, ліцей» імені О. Кушнірука відбувся семінар-нарада на тему «Про організацію роботи з питань харчування у закладі освіти». У ньому взяли участь відповідальні за харчування в закладах освіти району.

Організація правильного збалансованого харчування дітей має не тільки медичне значення, як фактор збереження здоров’я і розвитку кожної конкретної  дитини, але і велике соціальне значення, як фактор, що визначає стан здоров’я наступних поколінь.

«Формування в учнів основ культури харчування, як складової здорового способу життя» - тема, яка є пріоритетною при розгляді питання харчування в НВК №2. Після презентації про організацію харчування в Ізяславському НВК №2, заступник директора  з виховної роботи Загаєцька В.А. акцентувала увагу на актуальності зазначеного питання та окреслила основні напрями роботи з організації харчування в школі: організаційно-аналітична робота, методичне забезпечення організації гарячого харчування, організація роботи з поліпшення матеріально-технічної бази їдальні, розширення сфери послуг для учнів і їх батьків, робота з виховання культури харчування, пропаганди здорового способу життя серед учнів та їх батьків.

Вчитель основ здоров’я Рум’янцева І.В. провела для учасників семінару  тренінг «Здорове харчування – здорове життя». Всі присутні активно включилися в роботу тренінгу та почерпнули багато цікавого, озброїлися новими методиками, які в подальшому можна використати як для роботи з дітьми, так і з батьками та вчителями.

            Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Крюкова Л.В. підвела підсумки роботи з організації харчування в І семестрі, акцентувавши увагу на основних недоліках, які були виявлені в роботі окремих закладів під час організації харчування в І семестрі. Крім того, Людмила Володимирівна нагадала про основні нормативні документи, якими необхідно керуватися в роботі та ознайомила присутніх зі змінами в організації харчування учнів в ІІ семестрі 2018-2019 навчального року.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора