A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Підсумки ювілейного 25-го щорічного відкритого рейтингового турніру «Krasyliv ТОП-16»

Дата: 13.01.2020 09:02
Кількість переглядів: 90

12 січня 2020 року близько 80 любителів малої ракетки з різних областей України зібрались у спортивному комплексі Красилівської ДЮСШ, де проходив ювілейний 25-ий щорічний відкритий рейтинговий турнір «KRASYLIV TOP-16».
Від міської ради, привітати спортсменів із початком змагань завітали заступник міського голови Валерій Лось та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Олена Заїка.


«Для нас великою гордістю є проведення такого турніру в сучасному спортивному комплексі нашої громади, який ми успішно реконструювали в 2016 році завдяки проекту, поданому до Державного фонду регіонального розвитку.
Ми пишаємося вами та цінуємо вас, ми вболіваємо за вас і надалі готові створювати умови для вашого професійного росту та нових перемог», - зазначив Валерій.


Під керівництвом тренера – викладача Сергія Божкевича в даних змаганнях взяли участь вихованці Ізяславської ДЮСШ: Безкоровайна Наталія, Божкевич Сергій, Безкоровайна Яна, Несенчук Андрій. Перед нашими учнями стояло головне завдання - перейняти досвід кваліфікованих спортсменів.


Впродовж всього дня спортсмени змагались за звання найкращих. Підводячи підсумки учасники висловили слова щирої вдячності Красилівській міській громаді за створені прекрасні умови, підтримку і розвиток спорту в громаді.
Спільно з організаторами привітали і нагородили переможців турніру заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лось та головний суддя турніру Микола Диса.


Цьогоріч, перемогу виборов Кірсанов Костянтин (Дніпро), який отримав найвищу нагороду - Перехідний кубок. Друге місце посів Фоменко Борис (Хмельницький) та третє місце - Домбровський Андрій (Кам'янець-Подільський).
Організатори турніру відмітили і нагородили найперспективніших учасників, які вибороли право змагатися у фіналі.
Також відзначили наймолодшого учасника турніру Божкевича Сергія. Вітаємо усіх учасників та бажаємо подальших здобутків та перемог!До наступного турніру!


« повернутися

Вхід для адміністратора