A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Обласна Спартакіада серед ДЮСШ з легкої атлетики!

Дата: 09.10.2019 09:31
Кількість переглядів: 90

07-08 жовтня 2019 року в Хмельницькому проходила обласна Спартакіада серед ДЮСШ системи освіти з легкої атлетики (в залік Гімназіади). У змаганнях взяли участь 16 команд області.

Команду Ізяславського району представляли вихованці ДЮСШ під керівництвом Мазуренко Оксани Миколаївни, Мазуренка Руслана Анатолійовича, Боруцького Ігора Петровича та Калашнік Лариси Василівни. Юнаки та дівчата змагалися з таких видів програми: біг 100м., 200м., 400м., 800м., 1500м., 3000м., 100м. з/б., 110м з/б., стрибки у висоту, стрибки у довжину, потрійний стрибок у довжину, метання списа, штовхання ядра, естафета 4х100м., 4х400м..

Змагання пройшли у суто спортивній атмосфері, спортсмени завзято боролися за перемогу у кожній дисципліні, продемонструвавши майстерність та справжню волю до перемоги.

Найкращі результати показала вихованка Калашнік Л.В. Слісарчук Олена, яка посіла два других місця з штовхання ядра та метання диску. Також чудові результати показали Мороз Валерія, Могерчук Наталія, Орнаєва Дарина, Тимощук Олександр та Грицишин Вероніка. У загальному результаті команда Ізяславської ДЮСШ посіла 9 місце.

         Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та медалями відповідного ступеня.

Вітаємо наших вихованців з досягнутими результатами!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора