A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Міжобласний турнір з міні – футболу присвячений пам’яті директора Ізяславської ДЮСШ В. М. Махньова

Дата: 04.03.2019 09:54
Кількість переглядів: 120

В приміщенні спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ 28 лютого та 1 березня 2019 року проходив міжобласний турнір з міні – футболу присвячений пам’яті директора Ізяславської ДЮСШ В. М. Махньова серед юнаків 2011 р. н. і молодші.

Змагання організовувалися з метою популяризації міні – футболу, залучення молоді до здорового способу життя та занять фізичною культурою та спортом, підвищення якості роботи спортивної школи з підготовки спортивних резервів та удосконалення спортивної майстерності.

В даному турнірі взяли участь такі команди: Хмельницька ДЮСШ №1, Ізяславська ДЮСШ, м. Нетішин, смт. Смига, ДЮСШ м. Полонне, ДЮСШ №17 м. Київ, МАЛ Коростень.

Не зважаючи на те, що в даному турнірі змагалися наймолодші вихованці ДЮСШ, усі вони продемонстрували чудову гру, де кожен поєдинок був цікавим і напруженим.  Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимум зусиль для перемоги власної команди.

За результатами змагань перше місце посіла команда смт. Смига; друге місце - команда Хмельницької ДЮСШ №1; третє місце посіла команда  Ізяславської ДЮСШ.

Після закінчення фінальної гри відбулося урочисте закриття турніру. Усіх призерів змагань привітав Заслужений тренер України Бойчук Микола Іванович. Він подякував юним футболістам за гарну гру і нагородив призерів кубками, медалями, грамотами, а кращих гравців турніру – цінними подарунками.

Побачити гру та повболівати за спортсменів прийшли батьки, друзі, бабусі, дідусі та всі небайдужі до фізичної культури та спорту. Всі спортсмени та вболівальники отримали задоволення від гри.

Вітаємо наших юних футболістів та бажаємо не зупинятися на досягнутому і впевнено йти до перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора