A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Міжобласний рейтинговий передноворічний турнір з настільного тенісу

Дата: 28.12.2020 10:03
Кількість переглядів: 174

26-27 грудня в м. Кременець проходив Міжобласний рейтинговий передноворічний турнір з настільного тенісу спортивного клубу «ДЕМОС» 2020 року.

У турнірі приймали участь понад 60 учасників з Луцька, Рівного, Ізяслава,  Тернополя, Кременця та Львівської області.

Команду Ізяславської ДЮСШ під керівництвом тренера – викладача Сергія Божкевича представляли: Матющенков Ілля, Міщук Захар, Москалюк Ольга, Божкевич Сергій.

У перший день турніру (26 грудня) проходив груповий етап змагань. Матющенков Ілля та Міщук Захар показали гарний рівень гри та посіли третє місце в групі. Божкевич Сергій впевнено обіграв усіх суперників, посів перше місце в групі та пройшов у фінал.

У другий день (27 грудня) проходила фінальна частина змагань. Сергій Божкевич впевнено дійшов до фіналу, але в грі за перше місце поступився спортсмену з Рівного та посів друге місце.

По завершенню змагань усім учасникам турніру вручили солодкі подарунки. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та грошовими винагородами.

Не зважаючи на карантинні обмеження спортсменам Ізяславської ДЮСШ вдалося показати чудові результати та гідний рівень гри.

Вітаємо наших вихованців!



« повернутися

Вхід для адміністратора