A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Впевнено йдемо у фінал!

Дата: 08.11.2019 10:27
Кількість переглядів: 87

     7 листопада на базі Ізяславської ДЮСШ проходили зональні змагання обласної Спартакіади серед ДЮСШ системи освіти (в залік Гімназіади) 2019 року з волейболу серед юнаків. У нашу зону входили такі команди: Ізяславська ДЮСШ, Білогірська ДЮСШ, Славутська ДЮСШ та Теофіпольська ДЮСШ.

     Змагання проходили серед юнаків 2002-2004 р. н.. До складу команди входило 12 спортсменів під керівництвом тренерів – викладачів Лобачука Михайла Миколайовича, Пирогівської Ірини Анатоліївни, Кукуріки Олега Віталійовича.

     За жеребкуванням у першій грі зустрілись команди Теофіпольської ДЮСШ та Славутської ДЮСШ, у другій грі – Ізяславська ДЮСШ та Білогірська ДЮСШ.

     У фінальній частині у боротьбі за 3-4 місце зустрілись команди Славутської ДЮСШ та Білогірської ДЮСШ. Жодна з команд не хотіла поступатись та боролись за кожне набране очко, про що говорить результат гри – 2:1 на користь Славутської ДЮСШ.

     За 1-2 місце змагались команди Теофіпольської ДЮСШ та Ізяславської ДЮСШ. Напруга між суперниками тривала від першого забитого гола і до кінця усієї гри. Учасники змагань показали глядачам захоплюючу гру та продемонстрували власну майстерність. Кожний учасник докладав максимум зусиль задля перемоги власної команди. У результаті бажану перемогу здобула команда вихованців Ізяславської ДЮСШ та впевнено проходить у фінал.

     Фінальні змагання обласної Спартакіади серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти (в залік Гімназіади) з волейболу серед  юнаків  відбудуться  14 листопада  2019 року у с. Голосків.

     Вітаємо команду волейболістів з вдалим виступом та бажаємо перемогти у фінальній частині обласної Спартакіади.


« повернутися

Вхід для адміністратора