A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Турнір з волейболу

Дата: 08.01.2019 10:32
Кількість переглядів: 318

Вслід за турніром з волейболу, присвяченому пам’яті Івана Васильовича Ковалінського,  сектор молоді та спорту організував кубок району з волейболу «Різдвяне диво». Саме в канікулярний період під час різдвяних свят учні та  молодь Ізяславського району вже традиційно змагаються на волейбольних майданчиках.   
У турнірі взяли участь 4 команди, які представили села Мислятин, Більчин, Клубівку та м.Ізяслав . Особливо цікавою була гра між командами  с. Мислятин та с. Більчин.  Градус поєдинку ще до початку матчу обіцяв бути високим, адже зустрічалися два сусідні села. 
         Так у запеклому протистоянні суддівська колегія у складі головного судді змагань Дукача Дмитра, судді Лобачука Михайла, та судді-секретаря Пирогівської Ірини лише по різниці очків у партіях визначили переможців турніру.
         Перше місце посіла команда с. Мислятин, друге – Ізяславська  команда «Сангушко», третє місце дісталося команді с.Більчин.
У  суботу вболівальники побачили красивий волейбол.
Методист дитячо-спортивної школи Пирогівська Ірина нагородила переможців та призерів кубком та грамотами. Після нагородження всі залишилися задоволені тим святом, яке подарували команди на майданчику.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора