A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Відбувся перший тур Клубного Чемпіонату України з тенісу настільного

Дата: 09.11.2020 10:48
Кількість переглядів: 169

З 5 по 8 листопада 2020 року в спортивному комплексі «ЛІРС» м. Жовква Львівської області проходив  перший тур Клубного Чемпіонату України з тенісу настільного серед юнаків та дівчат 2006 р. н. і молодші.

Настільний теніс традиційно збирає найбільшу кількість учасників серед усіх змагань. В чемпіонаті прийняли участь 19 команд юнаків та 14 команд дівчат.

 

Єдиною командою з Хмельниччини стала команда Ізяславської ДЮСШ в склад якої потрапили: Матющенков Ілля, Божкевич Сергій,  Шейдик Владислав та Міщук Захар під керівництвом тренера- викладача Сергія Божкевича.

 

Юні спортсмени Ізяславщини змагались з більш дорослими учасниками і не змогли потрапити до фінальної частини змагань поступившись командам Луцька, Харкова, Львова. Для наших вихованців дані змагання дали змогу перейняти дуже важливий досвід у більш досвідчених спортсменів, який допоможе їм у наступних двох турах Чемпіонату України, отже вся основна боротьба у наших спортсменів ще попереду.

Не зважаючи на карантинні обмеження, організація змагань була на високому рівні. Протягом усіх змагальних днів  представники усіх команд перебували у захисних масках, команди знаходились окремо одна від одної.


« повернутися

Вхід для адміністратора