A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Відкрита першість Ізяславської ДЮСШ з міні-футболу серед юнаків

Дата: 28.01.2019 11:00
Кількість переглядів: 78

25-26 січня 2019 року в м. Ізяслав проходила відкрита першість Ізяславської ДЮСШ з міні-футболу серед юнаків 2006 р. н. і молодші.

Метою даного заходу було підвищення якості роботи спортивної школи по підготовці спортивних резервів, популяризація і подальший розвиток футболу, як виду спорту та залучення дітей до занять футболом.

До участі у змаганнях були запрошені команди Старокостянтинівської ДЮСШ, Ізяславської ДЮСШ, ДЮСШ м. Славути, смт. Оженіно, Шепетівська ДЮСШ, Теофіпольська ДЮСШ, м. Полонне, Красилівська ДЮСШ.

Команду Ізяславської ДЮСШ представляли вихованці під керівництвом тренера-викладача Рибачка Віктора Михайловича.

Усі команди охоче взяли участь у змаганнях, адже це була чудова можливість проявити себе, завоювати звання переможця і відстояти честь своєї школи та міста. Всі учасники запам’яталися цікавою боротьбою у кожному зіграному поєдинку.

В напруженому фінальному матчі команди Ізяславської ДЮСШ та смт. Оженіно показали відмінну майстерність, фізичну готовність та волю до перемоги. Обидві команди були гідними одна одної та заслужено пройшли у фінал змагань. В цій грі кращою стала команда Ізяславської ДЮСШ, їхні ж суперники відповідно стали другими. Третє місце посіла команда Старокостянтинівської ДЮСШ.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, медалями, кубками та сувенірними статуетками у номінації «Кращий гравець команди».


« повернутися

Вхід для адміністратора