A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Ізяславська ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 – переможці районної Спартакіади школярів з волейболу серед юнаків

Дата: 30.01.2020 11:10
Кількість переглядів: 212

29 січня 2020 року на базі спорткомплексу пройшла районна Спартакіада школярів з волейболу серед юнаків 2003 – 2005 р. н..

У змаганнях взяли участь 11 шкіл району: Білівський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.. – д/с», Ліщанська ЗОШ І-ІІІ ст.., Клубівський ліцей імені Олега Довгого, Мислятинська ЗОШ І – ІІІ ст.., Михлянська ЗОШ І – ІІІ ст.., Михнівська ЗОШ І – ІІІ ст.., Новосільська ЗОШ І – ІІІ ст.., Радошівська ЗОШ І – ІІІ ст.., Ізяславська ЗОШ І-ІІІ ст.. № 1, Ізяславський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст..№2, ліцей» ім.. О. Кушнірука, Ізяславський НВК «ЗОШ І – ІІІ ст.. № 5 ім. О.П. Онищука, гімназія».

Учасників змагань було поділено на 3 групи. Непередбачуваністю та інтригами характеризувалися змагання в усіх групах.

Особливо напружено проходили фінальні ігри, де зустрілись у протистоянні команди ЗОШ № 1, Михнівська ЗОШ та Мислятинська ЗОШ.

У напруженій боротьбі вміння блискуче володіти м’ячем продемонстрували волейболісти з команди Ізяславської ЗОШ І – ІІІ ст.. № 1, які вибороли І почесне місце, ІІ місце посіла команда Мислятинської ЗОШ, яка не менш захоплююче продемонструвала свої сили та жагу до перемоги, ІІІ місце посіла команда Михнівської ЗОШ.

По завершенню змагань переможці та призери були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської районної державної адміністрації.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній команді гарно відпочити, набратися сил, але при цьому не забувати про тренування, аби надалі показати ще кращі результати, здобути нові перемоги і, звісно ж, порадувати своїх вболівальників гарним волейболом!


« повернутися

Вхід для адміністратора