A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Вихованці Ізяславської ДЮСШ на Клубному чемпіонаті України з настільного тенісу!

Дата: 25.11.2019 11:24
Кількість переглядів: 89

20-24 листопада 2019 року відбувся перший тур Відкритого Клубного чемпіонату України з настільного тенісу сезону 2019-2020 рр.

Чемпіонат України проводиться з метою:

  • формування здорового способу життя та залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підвищення її рухової активності та зміцнення здоров’я;
  • популяризація та подальший розвиток настільного тенісу в Україні.
  • підвищення якості навчально-тренувальної та виховної роботи в ДЮСШ, СДЮСШОР, клубах з підготовки спортивного резерву.

Чемпіонат України з настільного тенісу 2019-2020 рр. проводиться за коловою  системою гри в три тури.

До участі у чемпіонаті допускаються спортсмени та команди ДЮСШ, СДЮСШОР, секції, спортивні клуби, команди спілки учнівської молоді, міст та областей.

Перший тур відбувся 20-24 листопада у м. Львів. На змагання прибули 40 команд з усіх куточків України, що становило понад 300 учасників. Ізяславську ДЮСШ представляли три вихованці під керівництвом тренера – викладача Божкевича Сергія Васильовича: Шейдик Владислав (Ліщанська ЗОШ), Божкевич Сергій (НВК № 5), Матющенков Ілля (Ліщанська ЗОШ). Буря емоцій, переживань, перемог і поразок вирувала протягом усіх днів чемпіонату. Кожному спортсмену необхідно було докласти максимум зусиль, адже змагання проходили від самого ранку і до вечора.

У підсумку першого туру Клубного Чемпіонату України з настільного тенісу команда Ізяславської ДЮСШ посіла 20 місце. Вперше вихованці Ізяславської ДЮСШ брали участь у змаганнях такого рівня. Попереду ще два тури, за результатами яких будуть виводитись загальнокомандні місця.

Бажаємо нашим вихованцям сили, терпіння, натхнення та перемоги у наступних турах чемпіонату.


« повернутися

Вхід для адміністратора