A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Підготовка до міні-мінікадетського чемпіонату України 2019 року Власні змагання організували тенісисти Славути Хмельницької області

Дата: 10.06.2019 11:50
Кількість переглядів: 77

У цьому році залишилося провести ще один чемпіонат країни – для міні-мінікадетів. Решта подібних змагань уже пройшла – відіграли мінікадети, кадети, юніори, молодіжка, дорослі. Тепер, 19 червня у Чернігові збираються найменші тенісисти – спортсмени віком 10 років (2009 р. н. та мол.). Зараз тривають останні етапи підготовки до цієї події. Тренери намагаються усунути деякі недоліки в техніці гравців, перевіряють їх функціональну готовність. У Славуті пройшов турнір, де мали можливість спробувати свої сили перед чемпіонатом п’ять спортсменів, які вирушають від Хмельницької області.

Змагання, які були організовані 9 червня, носили назву «Юність Полісся» і були проведені за командно – особистим форматом. Результати трьох кращих гравців обраховувалися за таблицею, і по сумі балів виводилися місця для усієї команди. Для переможця передбачалося вручення кубку, для інших – грамоти. Також грамотами та медалями були нагороджені призери в особистому заліку. Дівчата змагалися окремо від хлопців. А потім усі разом прийняли участь у спільному турнірі.

До славутських спортсменів прибули гравці з Нетішина, Полонного, Ізяслава. Усього приїхало 20 тенісистів приблизно одного віку. Разом з дітьми 2009, 2010, 2011 р. н. грали декілька спортсменів 2007 та 2008 р. н., які здійснювали роль спаринг-партнерів. Їх результати не йшли в загальний залік команди, але допомога, отримана від них для молодших гравців, була дуже суттєвою.

Серед дівчат кращими були ставутські тенісистки: Мар’яна Келюх(1 місце), Уляна Келюх (2 місце) та Аріна Хоменко(3 місце).

Хлопці виявилися сильнішими за дівчат у спільному турнірі. Слід визнати, що суперництво між ними було більш на руку дівчатам, які отримали дуже хороший ігровий досвід.

1 місце – Ярослав Гричун (Славута)

2 місце – Мар’яна Келюх (Славута)

3 місце у Сергія Божкевича із Ізяслава. Він уже декілька разів приїжджав до Славути і, слід визнати, що його майстерність неухильно підвищується раз за разом. Він також є делегатом від Хмельницької області на чемпіонат України, і видно, що він підготовлений достатньо добре, щоб там успішно виступити в складі команди від Хмельницької області. Сподіваємось, що він буде мати успіхи у Чернігові.

 

За матеріалами Славутської ДЮСШ


« повернутися

Вхід для адміністратора