A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Відбірковий чемпіонат області з тенісу настільного!

Дата: 20.05.2019 13:04
Кількість переглядів: 84

Зараз по всій Україні підходять до завершення обласні турніри серед тенісистів наймолодшого віку з метою відбору їх на головний чемпіонат країни. Тепер плануються змагання міні - мінікадетів (2009 р. н. та мол.) і міні кадетів (2007 р. н.). Обидва чемпіонати відбудуться у Чернігові, на базі спорткомплексу «Хімік». Перший пройде з 29 травня по 2 червня, другий з 19 червня.

Змагання для мінікадетського віку відомі ще під назвою «Прудкий м’яч», і раніше вони проводилися тільки для тенісистів десятирічного віку. Тепер, у зв’язку з тим, що настільний теніс «помолодшав», прийнято рішення організовувати змагання для маленьких у двох вікових категоріях. Перший турнір для міні – мінікадетів був проведений на Україні у 2017 році.

Зрозуміло, що на будь – який чемпіонат України відбираються найкращі, і тому кожна область ставить собі за мету виявити таких дітей у своєму регіоні.

18 травня 2019 року у Красилові пройшов особисто – відкритий чемпіонат Хмельницької області з тенісу настільного серед юнаків та дівчат. На нього з’їхалося більше 100 юних тенісистів з різних районів: Красилівського, Славутського,  Полонського, Ізяславського, Старо – Ушицького, а також міст Хмельницького та Нетішина.

Ізяславський район представляли 10 вихованців Ізяславської ДЮСШ під керівництвом тренера – викладача Сергія Божкевича. Діти змагалися у дуже гідних умовах, які були створені у Красилівській ДЮСШ силами місцевої влади. Добре освітлення та сучасне покриття сприяли підвищенню якості гри.

Боротьба серед дітей була дуже запекла. Безкоровайна Наталія посіла ІІ місце у віковій категорії 2000 – 2003 р. н.. Безкоровайна Яна посіла ІІ місце у віковій категорії 2004 – 2006 р. н.. Божкевич Сергій посів ІІ місце у віковій категорії 2009 р. н., увійшов у склад збірної команди Хмельницької області та буде представляти наше місто на чемпіонаті України.

На змаганнях разом з маленькими тенісистами приїхали їх батьки, та іноді було незрозуміло, кого у залі більше – батьків чи тенісистів! Це знов ж таки вказує на те, що настільний теніс в Україні стає дедалі популярнішим.

Вітаємо наших вихованців з досягнутим результатом!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора