A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Нарада по ЗНО

Дата: 21.02.2019 13:16
Кількість переглядів: 86

 21 лютого 2019 року відбулася чергова нарада з відповідальними за ЗНО закладів загальної середньої освіти, яку провела головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Крюкова Л.В. На нараді підбито підсумки реєстрації на пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке відбудеться 16 та 23 березня в пункті тестування на базі Ізяславського НВК №2. Крім того, обговорено основні проблеми, які виникають під час реєстрації випускників на основну сесію ЗНО-2019. Зокрема, звернуто увагу на те, що інформація про випускника, який сформував більше однієї реєстраційної картки, зазначається в реєстрі декілька разів. А тому потрібно слідкувати за тим, щоб номер реєстраційної картки, зазначений у Списку, збігався з номером реєстраційної картки випускника, яку буде подано до регіонального центру оцінювання якості освіти. Людмила Володимирівна нагадала, що під час формування комплектів реєстраційних документів для відправлення до регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно уважно перевіряти назви закладу освіти та класу, перелік навчальних предметів для проходження державної підсумкової атестації, указані випускником у реєстраційній картці. Учням, які виберуть для проходження державної підсумкової атестації іноземну мову, результат за ЗНО буде зараховано як результат за ДПА, залежно від рівня, на якому вони цю мову вивчали:
- для тих, хто вивчав мову на профільному рівні, оцінкою за ДПА буде результат виконання всіх завдань;
- для тих, хто вивчав мову на рівні стандарту або академічному, оцінкою за ДПА буде результат виконання завдань 1-32, 39-43, 49-53, 59.
На нараді було обговорено і питання реєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання з осболивими освітніми потребами. Таким учасникам, у разі потреби, створюватимуться спеціальні умови для проходження зовнішьного незалежного оцінювання. Для створення таких умов учасник має надати відповідний медичний висновок. Медичний висновок треба подати разом з іншими реєстраційними документами, а під час формування реєстраційної картки вказати на необхідність створення особливих умов, зазначити номер і дату виданої закладом охорони здоров'я форми № 086-3/о.


« повернутися

Вхід для адміністратора