A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Чемпіонат України з легкої атлетики!

Дата: 18.06.2019 13:18
Кількість переглядів: 244

         З 11 по 15 червня в м. Кропивницький проходив Чемпіонат України серед ДЮСШ та СДЮШОР серед юнаків (2004 р. н. та молодші) з легкої атлетики.

         Від Хмельницької області виступала збірна команда до складу якої ввійшло 30 спортсменів у супроводі 8 тренерів.

         З Ізяславського району до складу збірної увійшла учениця Ізяславської ДЮСШ Драч Вікторія під керівництвом тренера-викладача Калашнік Лариси Василівни. Вікторія неодноразово виборювала призові місця в обласних змаганнях та має ІІ спортивний розряд зі стрибків у висоту.

         Даний Чемпіонат був випробуванням для спортсменки, оскільки вона вперше брала участь у змаганнях такого рівня. Змагання зі стрибків проходили в два етапи: кваліфікаційний відбір та фінальна частина змагань.  У кваліфікаційному відборі взяли участь понад 30 спортсменок. Їх завданням на даному етапі було перебороти висоту 150 см. для переходу до фінальної частини змагань. Вікторія кваліфікацію пройшла з другої спроби, і вже точно знала що потрібно збирати сили на фінал.

         У фінал зі стрибків у висоту пройшло 17 дівчат, які вже боролися за своє місце в Чемпіонаті України. Кожний стрибок, кожна спроба викликала бурю емоцій у всіх учасників, адже кожна з них бажала перемогти. Переборовши  планку на висоті 150 см. Драч Вікторія розділила ще з двома учасницями 13 місце. Звісно це не найкращий результат спортсменки, та враховуючи сильні переживання на даному рівні змагань, вона чудово виступила та готова підкоряти ще не одну спортивну вершину.


« повернутися

Вхід для адміністратора