A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Футбольний турнір пам’яті Василя Кобернюка.

Дата: 15.10.2019 13:27
Кількість переглядів: 85

11 жовтня захиснику України, спортсмену, вірному товаришу, нашому земляку Василю Кобернюку виповнилося б 36 років. Але війна, що вже шостий рік триває на Сході держави, у 2014 році обірвала його молоде життя. У вічній скорботі залишилися його мати, рідні, близькі та друзі. Але пам'ять про гарну людину повік залишиться у серцях всіх, хто його знав і завжди пам'ятає. У день народження Василя керівники району та міста, рідні і близькі відвідали його могилу та вшанували пам'ять загиблого воїна хвилиною мовчання і поклали до місця поховання квіти. А 13 жовтня, традиційно на стадіоні ДЮСШ відбувся футбольний турнір пам’яті Василя Кобернюка.

Цьогоріч у турнірі взяли участь 5 команд: «Бартнік» м. Ізяслав, «Камчатка» с. Теліжинці, «Агро-Інвест» с. Ліщани, «Радошівка» с. Радошівка та «Старе місто» м. Ізяслав.

Перед початком турніру до учасників із побажаннями гарно провести день змагань звернулися голова Ізяславської районної федерації футболу Валентин Нечай та завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Руслан Будішевський. Усі присутні перед стартом турніру вшанували пам'ять загиблого воїна та всіх захисників України, що полягли у боях за її незалежність, хвилиною мовчання.

Безпосередньо змагання тривали у два етапи. На першому – команди були розділені на дві групи, у яких визначалися переможці, які вже у фінальній стадії, тобто у заключній грі, боролись за перехідний кубок пам'яті В. Корбенюка. Впродовж цікавих групових поєдинків гарну гру демонстрували усі команди, але сильнішими виявились у першій групі футболісти команди «Бартнік» м. Ізяслав, а у другій – спортсмени команди «Камчатка» с. Теліжинці.

Фінальна гра була досить цікавою та захопливою, дві команди демонстрували рівну гру що відобразилося на результаті 0:0. Але вже в післяматчевих пенальті була сильнішою команда «Бартнік» м. Ізяслав, яка й виборола почесний трофей.

У грі за третє місце, яка відбулась між командами «Агро-Інвест» с. Ліщанита «Старе місто» м. Ізяслав, сильнішими виявились футболісти з Ліщан.

По завершенню турніру пам'яті відбулось нагородження команд. Цю почесну місію виконали голова Ізяславської районної федерації футболу Валентин Нечай та завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Руслан Будішевський, які вручили призерам кубки та грамоти, а для переможців – перехідний кубок та кубок переможців.

Фотогалерея


« повернутися

Вхід для адміністратора