A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Наші вихованці на Міжнародному турнірі з настільного тенісу!

Дата: 09.12.2019 13:34
Кількість переглядів: 140

З 6 по 8 грудня 2019 року в м. Луцьк пройшов черговий Міжнародний турнір з тенісу настільного, присвячений пам’яті В.І. Змунчило і К.М. Блонського.

Змагання – дитячі, в яких приймали участь юні тенісисти трьох вікових категорій: 2004-2005 р. н. – юнаки, дівчата; 2006-2007 р. н. – юнаки,  дівчата; 2008 р. н. і молодші – юнаки, дівчата.

Особливістю цих щорічних змагань є те, що кожен раз сюди приїжджають молоді тенісисти з-за кордону (Білорусь, Польща). Цього року на даний турнір прибули команди міст: Львова, Бреста, Івано-Франківська, Чернівців, Рівного, Хмельницького, Тернополя, Красилова, Славути, Ізяслава, Рогатина, Умані та збірна команда Люблінського воєводства (РП) та інших міст.

Команду Ізяславської ДЮСШ представляло чотири вихованці під керівництвом тренера-викладача Божкевича Сергія Васильовича.

Змагання складалися з попередньо етапу, а також з першого і другого фіналів. Спортсменам дали награтися по повній програмі, було проведено велику кількість поєдинків (по коловому принципу).

Всім дітям на відкритті турніру були зроблені подарунки у вигляді безкоштовного частування. Далеко не кожен клуб у нас може похвалитися такою гостинністю.

У загальному результаті троє наших вихованців за результатами участі в груповому відборі потрапили в другий фінал, один учасник потрапив в перший фінал. Найкращі результати показали Матющенков Ілля, який в другому фіналі зайняв ІІІ місце та Божкевич Сергій, який із 42 учасників посів 12 місце.

Ізяславська ДЮСШ вітає вихованців із досягненнями та бажає нових успіхів та спортивних перемог.


« повернутися

Вхід для адміністратора