A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Вже вп’яте проведено турнір пам’яті Героя України Олега Довгого

Дата: 08.01.2020 13:45
Кількість переглядів: 157

 

5 січня, напередодні дня народження Героя України, лейтенанта Збройних Сил України Олега Довгого із Щурівців, який загинув в ході бойових дій в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України, вже п’ятий рік поспіль у стінах спорткомплексу Ізяславської ДЮСШ проводиться турнір з футзалу.  Життя молодого воїна, відважного захисника України  обірвалось 31 січня 2015 року.

Для родини, близьких, рідних людей, а також друзів це стало великою та непоправною втратою. Адже Олег був люблячим сином та відданим другом. Крім того він любив спорт і активно займався ним усе своє життя. Саме через таку любов до спорту навіть мав позивний «Фізрук». Тому, аби вкотре згадати про подвиг земляка та віддати йому шану, проводиться такий пам’ятний турнір, започаткований його друзями – любителями футболу, з якими ще зовсім нещодавно в одній команді грав Олег Довгий… Традиційно турнір розпочався із привітання команд, виконання Державного Гімну України та підняття Державного Прапора України. Перед початком змагань до усіх присутніх звернувся начальник сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Руслан Будішевський, який побажав усім командам гарної гри та запропонував вшанувати світлу пам'ять Героя України Олега Довгого хвилиною мовчання. На турнірі були присутні й батьки Олега - Іван Іванович та Валентина Петрівна.

Цьогоріч за почесний трофей – перехідний Кубок пам’яті – боролися 4 команди: «Камчатка» (с.Теліжинці), «Агро-Інвест» (с.Ліщани), «Бартнік» (м.Ізяслав) та «Вікторія» - команда друзів Олега, в складі якої він неодноразово сам виборював першість у різноманітних турнірах.

Всі поєдинки проходили у досить напруженій, захопливій, хоча й товариській боротьбі. Кожна команда була достойна перемоги. Але право змагатись за першість вибороли лише дві найсильніші – «Бартнік» та «Агро-Інвест», які й зійшлись у фінальному поєдинку. Гра за перше місце закінчилась, можна сказати сенсаційно. Адже досить потужного суперника впевнено перемогла команда з Ліщан. Ліщанці, мобілізувавши усі сили, продемонстрували досить яскраву гру. Крім того голкіпер команди «Агро-Інвест» не давав жодних шансів для суперника забити м’яч, а пресинг був досить потужним. Після фінального свистка ліщанці святкували заслужену перемогу із рахунком 8:5,  взявши реванш за минулорічний програш на цьому ж турнірі і цьому ж супернику.

На завершення турніру батьки Олега Довгого подякували усім командам за гарну гру та висловили слова щирої вдячності друзям, які ось вже п’ятий рік поспіль не забувають про їх сина та свого товариша. Нагородження команд вони провели спільно із завідуючим сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Русланом Будішевським. Спочатку було відзначено пам’ятними призами гравців, які, на думку організаторів, були кращими у кожній команді. Пам’ятні відзнаки отримали такі гравці команд: «Агро-Інвест» - Максим Семенюк,  «Бартнік» - Влад Марчук, «Вікторія» - Олександр Люлюк, «Камчатка» - Сергій Притулюк. Далі із рук батьків кубок, медалі та грамоти отримала команда «Вікторія», яка за підсумками змагань стала третьою. Такі ж нагороди, тільки за друге місце, отримала команда «Бартнік». А головний трофей турніру, медалі, грамоти та кубок переможця було вручено команді «Агро-Інвест» с.Ліщани.

 

ФОТОЗВІТ


« повернутися

Вхід для адміністратора