A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Вихованець ДЮСШ на турнірі з настільного тенісу у Львові!!!

Дата: 04.11.2019 14:14
Кількість переглядів: 87

1-2 листопада у Львові проходив відкритий турнір з тенісу настільного пам’яті тренера Юрія Козія, викладача Львівського державного університету фізичної культури.

Турнір пам’яті Юрія Козія зібрав понад 100 учасників різного віку. Прибули представники Львівської, Івано – Франківської, Чернівецької, Закарпатської, Волинської, Хмельницької, Харківської, Дніпропетровської областей та м. Києва. На ці змагання, які організовуються уже десятий раз, прибули спортсмени – студенти ЛДУФК та випускники вузу.

Особливо багаточисельними були дитячі змагання, але і дорослі гравці також мали можливість зіграти - для них було організовано VIP турнір.

В даному турнірі приймав участь вихованець Ізяславської ДЮСШ Сергій Божкевич під керівництвом тренера – викладача Божкевича Сергія Васильовича.

Незважаючи на те, що наш вихованець змагався з досвідченими учасниками, це не завадило йому показати високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, отримати масу задоволення, перейняти досвід кваліфікованих спортсменів та увійти у десятку кращих тенісистів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора