A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Зустріч лідерів учнівського самоврядування Ізяславського району. 

Дата: 16.01.2019 15:06
Кількість переглядів: 303

11 січня 2019 року в Сахновецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  відбулась зустріч лідерів учнівського самоврядування Ізяславського району. 

Мета зібрання: 

-         обмін досвідом роботи представників органів учнівського самоврядування;

-         зміцнення дружніх стосунків міжлідерами учнівського самоврядування району;

-         налагодження тісних дружніх і партнерських зв’язків між учнями;

-         хороший настрій, дружня атмосфера, море позитивних емоцій.

  Зустріли лідерів району учні початкових класів, які виконали танець, розказали вірші та вручили  торт з цукерів,  який  зробили власними руками.

У нашомунавчальномузакладі створена модель учнівськогосамоврядування «УчнівськаРеспубліка». Президент нашої школи Міщук Богдана(учениця 11класу),заступник президента Мачульська Марина (учениця 10 класу) та лідер центру «Євроклуб» Ярошук Іванна (учениця 11 класу) підготували презентацію, де показали та розказали про учнівське самоврядування нашої школи, про виховні заходи, які вони організували та провели.

Наступним етапом нашої зустрічі був майстер - клас, присвячений 100-річчю з Дня Соборності України. Лідери нашої школи показували та виготовляли разом з гостями значок, який символізує Єдність України.

Гості та учні школи також зробили плакат у вигляді голуба зі словами підтримки та різдвяними побажання для солдатів, які зараз перебувають у зоні АТО. Цей плакат передадуть на схід України разом з волонтерською допомогою.

Також лідери учнівського самоврядування, які гостювали у нашій школі, подарували школярам початкової ланки цікаву художню літературу (за умовами благодійної акції).

Під час зустрічі мала місце і релаксація. Учні нашої школи підготували концертну програму: танцювали, ставили сценки, навіть поверталися в 90-ті роки, а також задіяли гостей для проведення казки «Ріпка». Після концерту всі стали в дружнє коло і разом з музичним керівникомДегодюком О.В. заколядували.

Зустріч лідерів з активною громадянською позицією, які прагнуть розширити свій кругозір, уявлення про навколишній світ, які бажають отримати нові знання та навички, розкрити та реалізувати власні таланти й здібності, поділитися набутим особистим досвідом,пройшла дуже швидко і цікаво. На згадку про цю подію вчитель інформатики Лисай О.Д. зробив відеоролик про те, як радо Сахновецька ЗОШ приймала у своїх стінах гостей.

Президент учнівського самоврядування 

Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ст.

учениця 11 класу Міщук Богдана


« повернутися

Вхід для адміністратора