A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ЗНО – 2020

Дата: 06.11.2019 15:14
Кількість переглядів: 127

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     06 листопада 2019 року стартувала інформаційна кампанія ЗНО-2020. І розпочалася вона саме з Ізяславського району! Учні 11 класів закладів загальної середньої освіти району у супроводі класних керівників та відповідальних за ЗНО мали змогу почути про основні моменти зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року та про умови вступу до закладів вищої освіти. На дану зустріч завітали: методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ковальчук Ірина Андріївна, представник національної академії державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Березюк Віктор Петрович, представник Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова Захарчук Віктор Миколайович та представник Хмельницького національного університету Мартинюк Андрій Віталійович.

     Ірина Андріївна провела інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо порядку та особливостей проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання, використання його результатів під час вступу до закладів вищої освіти і зарахування як оцінок за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

     Представники закладів вищої освіти ознайомили майбутніх абітурієнтів з умовами вступу до їхніх закладів. Крім того, Андрій Віталійович Мартинюк, представник Хмельницького національного університету, розповів про особливості вступної кампанії до закладів вищої освіти у 2020 році. Особливу увагу Андрій Віталійович звернув на пріоритетність заяв вступників, додаткові вагові коефіцієнти та спеціальні умови вступу. Надані рекомендації майбутнім абітурієнтам, наголошено на терміни прийому документів, встановлення переліку предметів та прохідного балу.

     Сподіваємось, що вся інформація, яка прозвучала для випускників шкіл – майбутніх абітурієнтів, стане їм в нагоді та побажаємо їм успіхів у досягненні їх задумів!

Презентація: Особливості вступної кампанії до закладів вищої освіти у 2020 році

 


« повернутися

Вхід для адміністратора