A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 26.08.2020 15:30
Кількість переглядів: 242

26 серпня 2020 року на базі Будинку творчості дітей та юнацтва відбулась нарада керівників ЗЗСО та директорів ЗДО. Усі питання, які розглядались на  нараді, стосувались організованого початку нового 2020/2021 навчального року.

На нараду були запрошені представник Держпродспоживслужби Яковчук В.Г., інспектор ДСНС  Гошовський А.В., начальник фінансового управління Журавель С.В..

Начальник відділу Конончук Р.Б.  основну увагу зосередив на особливостях початку нового 2020/ 2021 навчального року, а саме:  вимогах для роботи шкіл в умовах пандемії, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо. Керівники закладів освіти висловили свої зауваження та пропозиції щодо організації дистанційної форми навчання.

В черговий раз було звернено увагу директорів шкіл на неухильне забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти  відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту».

Під час підведення підсумків наради Конончук Р.Б. окреслив головні завдання, що стоять перед закладами освіти щодо організації нового навчального року.

 

Фотозвіт


« повернутися

Вхід для адміністратора