A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

турнір з міні-футболу «Кубок Мала»

Дата: 04.02.2019 15:36
Кількість переглядів: 86

31.01-01.02.2019 р. у місті Коростень відбувся міжобласний турнір з міні-футболу «Кубок Мала» серед юнаків 2009 р. н. В ньому взяли участь команди з м. Житомира, м. Бердичева, м. Нетішина, м. Коростеня, м Н.Волинсьокого, м. Овруча, м. Ізяслава, смт. Н.Борової, смт. Пісківки (Київська обл.), які з самого ранку в хорошому настрої та з неабиякому спортивному азарті разом зі своїми наставниками і вихователями прибули на відкриття змагань.

Після відкриття змагань команди врешті зустрілися на футбольному майданчику, де розгорнулася серйозна спортивна боротьба. Демонструючи хорошу техніку, неабияку кмітливість та наполегливість, команди за коловим принципом «з’ясовували» між собою, хто отримає кубок та бажану перемогу.

У підсумку, третє місце посіла команда смт. Н.Борової, друге місце посіли вихованці з м. Коростень. Вибороти кубок і звання переможця змогли вихованці Ізяславської ДЮСШ під керівництвом Бойчука Миколи Івановича.

По завершенню заходу відбулася урочиста мить із нагородження, яку з нетерпінням та хвилюванням очікували усі учасники, а надто – переможці.

Вітаємо наших вихованців з перемогою!!!

Нам надзвичайно приємно, що спорт займає важливе місце у вашому житті, і ви із задоволенням приділяєте своєму фізичному розвитку достатньо вільного часу. Без сумніву, аби досягти спортивної майстерності, яку ви показали під час гри, необхідно постійно та наполегливо тренуватися. Ви молодці! Пишаємося кожним із вас!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора