A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Всеукраїнський рейтинговий турнір з настільного тенісу

Дата: 19.11.2019 15:51
Кількість переглядів: 134

14 – 15 листопада 2019 року 15 вихованців під керівництвом тренера – викладача Божкевича Сергія Васильовича взяли участь у Всеукраїнському рейтинговому турнірі з настільного тенісу «Кубок В.М. Корчагіна – 2019», що проходив у Кам’янці – Подільському.

Цього разу турнір був ще більш чисельним ніж в інші сезони. В спортивному залі Кам’янець – Подільського національного університету імені Івана Огієнка в дні турніру зібралось біля 200 тенісистів різного віку. Цікаво, що Кубок Корчагіна об’єднав гравців з Молдови, Львова, Чернівців, Косова, Кам’янця – Подільського, Ізяслава.

Змагання в Кам’янці–Подільському, як завжди, пройшли дуже організовано, і загальне враження учасників про них таке: добротний, гостинний турнір, де можна багато пограти в настільний теніс, отримати велике задоволення від гри. Особлива увага приділяється тут побутовій сфері. Організатори турніру допомагають учасникам влаштуватись з проживанням. В дні турніру поруч із залом працював буфет.

Варто відмітити високий рівень гравців, які приїхали на Кубок. Вибороти призові місця було нелегко. Турнір попав у сферу уваги високорейтингових гравців, які приїхали сюди за перемогами. Щоб їх обіграти, необхідно бути дуже добре підготовленим тенісистом.

В загальному, вихованці Ізяславської ДЮСШ показали досить чудовий результат: у 1 фіналі (2008 р. н. і молодші) вибороли 7-8 місце; у 2 фіналі (2005-2007 р. н.) вибороли три других місця та два третіх місця.

Вітаємо наших тенісистів з досягненнями та бажаємо ще більше перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора