A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Школярі Ізяславщини взяли участь у заходах Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед школярів «Challenge Fest»

Дата: 24.09.2019 16:06
Кількість переглядів: 92

        Школярі закладів загальної середньої освіти Ізяславщини 24 вересня долучилися до проведення Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед школярів «Challenge Fest», який пройшов одночасно у всіх регіонах України.

        Основною метою проведення Challenge Fest є популяризація фізичної культури і спорту, підвищення рухової активності та зміцнення здоров’я, залучення учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

        Вчителі та учні змагалися в швидкісному збирані кубика Рубика, естафетних змаганнях та різних видах активностей (футбол, волейбол, баскетбол тощо), де мали змогу проявити спритність, витримку та орієнтування в просторі.

        «Круті уроки» замість нудних нормативів. Це тепер чекає школярів на уроках фізичної культури за новими стандартами. Командна гра стає головним елементом фізичного виховання, адже це допомогає школярам вчитися взаємодії в колективі, розвивати лідерські якості та найбільше мотивує відвідувати уроки.

        Результати проведеного заходу будуть взяті за основу при розроблені рекомендацій щодо проведення уроків фізичного виховання, збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед школярів району. Крім цього введення нових форм уроків фізкультури в школах залежить в тому числі і від бажання самих педагогів. Вже в багатьох школах вчителі фізкультури починають впроваджувати нові методи в роботу.

        У підсумку можна зауважити, що спортивний захід неабияк зацікавив учасників. Тож вони з нетерпінням будуть чекати на подібні заходи наступного року.

24.09.2019 р.

 

Фотогалерея

 


« повернутися

Вхід для адміністратора