A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Іще один кубок КВН ХОМА

Дата: 28.01.2019 16:09
Кількість переглядів: 89

 25 – 26 січня 2019 року у м. Сатанів пройшов фінал обласних змагань КВН ХОМА(Хмельницьке Обєднання Молодих і Активних ).

Незважаючи на снігопад, мальовниче містечко зустріло нас дуже тепло.

         Зачаровані краєвидами, затамувавши подих, милувалися архітектурою тутешніх санаторіїв та засніженими Товтрами. Смачно пообідавши, пішли поселятися у санаторій «Перлина Поділля», де нас зустріли і поселили у комфортні номери. На цьому сюрпризи не закінчилися. На 19.00 годину у місцевому будинку культури на нас чекав діджей «Пірат». Сучасна музика, освітлення та  спецефекти не давали стояти навіть керівникам команд та працівникам поліції, які приїхали з дітьми на змагання. Натанцювавшись досхочу, втомлені, але радісні повернулися в номери, де на всіх чекала смачна вечеря.

Ранок 26 січня нас привітав снігопадом. Зібравшись на змагання, ми влаштували на території санаторію фотосесію, обійшовши всі найвизначніші місця. Взяли в бюветі  цілющої водички і гайда змагатися.

На святковій сцені зустрілося п’ять команд-переможниць зональних змагань з різних куточків Хмельницької області, а саме: з м. Волочиськ «Свідки ХОМИ», с.Плесна  Шепетівського р-ну, «Без обмежень», м.Деражня  «Крокс», м Городок «Лідер», та м. Ізяслав «Молодь on-line». У запеклій боротьбі призові місця розділили між собою три команди.  ІІІ місце виборола команда нашого закладу «Молодь on-line».

Щиро дякуємо працівникам поліції та спонсорам за змістовно організований відпочинок, а також інспектору ювенальної превенції Ізяславського відділення поліції, Гончаруку Михайлу Ростиславовичу, який впродовж двох днів був поруч з нами, підтримуючи командний дух.

Фотогалерея                                                                  

           Учасники команди  ХОМА

                                                                                            Ізяславського НВК №2


« повернутися

Вхід для адміністратора