A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Футбольний турнір «Моршинська осінь – 2020»!

Дата: 19.10.2020 16:31
Кількість переглядів: 409

15-17 жовтня 2020 року в м. Моршин Львівської області проходив Дитячо – юнацький футбольний турнір «Моршинська осінь – 2020».

Даний турнір проводився з метою популяризації та розвитку дитячого футболу в Україні, підвищення спортивної майстерності юних футболістів.

З метою залучення юнаків до регулярних занять фізичною культурою і спортом від Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи у змаганнях приймали участь дві команди футболістів 2009 та 2012 років народження у супроводі тренерів-викладачів Миколи Бойчука та Сергія Цимбалюка.

До участі у турнірі були запрошені команди з Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Хмельницької та інших областей України. У віковій категорії 2012 р. н. взяли участь 10 команд; у віковій категорії 2009 р. н. – 16 команд.

Наші команди гідно відстоювали честь нашої школи та району, щодуху боролись за кожний наступний м’яч, кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимальних зусиль для перемоги власної команди, але не змогли подолати усіх суперників та увійти у фінальну частину змагань.

Саме на таких змаганнях діти мають змогу побачити високий рівень підготовки та перейняти досвід кваліфікованих спортсменів, що безпосередньо заохочує дітей до подальших тренувань з футболу.

Бажаємо нашим командам гольових передач, сильних і точних ударів, легких зустрічей, відсутності травм та, звичайно, перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора