A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Вихованці ДЮСШ – учасники міжнародного турніру з міні – футболу!!!

Дата: 07.10.2019 16:35
Кількість переглядів: 80

1 – 3 жовтня 2019 року вихованці Ізяславської ДЮСШ взяли участь у 14-му традиційному міжнародному турнірі з міні – футболу серед юнаків 2008р.н. і молодших, присвяченому пам’яті директора СОКу «Шахтар» Олександра Грицюка.

Турнір проводився з метою популяризації футболу як виду спорту, залучення до занять фізичною культурою і спортом підростаючого покоління, визначення кращих команд та перспективних гравців.

Змагання відбулися на базі спортивного комплексу ліцею №1 м. Нововолинськ. До участі у змаганнях були запрошені команди: ДЮСШ м. Вараш (Рівненька обл..), ДЮСШ м. Соснівка (Львівська обл..),ДЮСШ м. Ізяслав (Хмельницька обл..), «Тайм» м. Ковель (Волинська обл..), ДЮСШ м. Нововолинськ (Волинська обл..), «Новік» м. Нововолинськ (Волинська обл..), ДЮСШ м. Столін (Білорусь), м. Стропков (Словаччина).

Нашу спортивну школу представляли вихованці під керівництвом Бойчука Миколи Івановича. Юні спортсмени показали високу майстерність та гарну фізичну підготовку.

Увесь турнір проходив у напруженій та цікавій боротьбі, та найбільш запеклими були ігри у фінальній частині змагань. Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимальних зусиль для перемоги власної команди і вибороти почесний приз.

Під час турніру трибуни були заповнені глядачами та вболівальниками, які своєю активною та емоційною підтримкою надихали спортсменів на яскраву та запеклу боротьбу.

Вихованці Ізяславської ДЮСШ були на рік молодші відносно інших команд, проте зуміли достойно себе відстояти. У загальному результаті наша команда посіла 6 місце. Саме на таких змаганнях діти мають змогу побачити високий рівень підготовки та перейняти досвід кваліфікованих спортсменів, що безпосередньо заохочує дітей до подальших тренувань з футболу.

Після завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців та призерів кубками, медалями та грамотами, кращі гравці – пам’ятним сувенірами.

Вітаємо наших вихованців та бажаємо їм підкорити ще не одну спортивну вершину.


« повернутися

Вхід для адміністратора