A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Фінальні змагання спартакіади школярів Ізяславського району з футзалу

Дата: 04.12.2019 16:44
Кількість переглядів: 78

З метою залучення дітей та учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, забезпечення рівня рухової активності учнів, популяризації ідей та принципів олімпійського руху в Ізяславському районі, виявлення молоді, яка досягла найкращих результатів з фізичної підготовки з 26 по 29 листопада 2019 року проходив І тур районної спартакіади школярів з футзалу.

4грудня 2019 року на базі Ізяславської дитячо-юнацької школи відбувся фінальний тур районної спартакіади школярів з футзалу, де зустрілися переможці зональних змагань, а саме команди Ізяславського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. № 2, ліцей» ім. О. Кушнірука, Плужненського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст., гімназія ім. Р.Й. Бортника», Ліщанської ЗОШ І – ІІІ ст., Михнівської ЗОШ І – ІІІ ст. та Новосільської ЗОШ І – ІІІ ст.

Спортсмени як ніколи виявили свій спортивний характер, наполегливість та жагу до перемоги.Увесь тур проходив у напруженій та цікавій боротьбі, та найбільш запеклими були ігри у фінальній частині змагань.

Матч за третє місце зафіксував перемогу команди Ізяславського НВК № 2, яка перемогла команду Михнівської ЗОШ. У фінальному двобої зійшлися команди Ліщанської ЗОШ та Плужненського НВК, де матч повністю виправдав звання фінального і пройшов у напруженій боротьбі. У підсумку перемогу здобула команда Ліщанської ЗОШ.

Команди призерів та переможці турніру були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту.

Щиро вітаємо переможців!

ФОТОЗВІТ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора