A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Проведено турнір з міні-футболу, присвячений герою АТО

Дата: 09.01.2019 16:45
Кількість переглядів: 82

На злеті молодих літ обірвалося життя нашого земляка, уродженця с.Щурівці, лейтенанта Збройних Сил України  Олега Довгого. Він загинув  у зоні АТО, в районі села Чорнухине Луганської області від ворожої кулі.

На знак вічної пам'яті про товариша та гарну людину, вже кілька років поспіль проводиться турнір пам'яті Олега Довгого у день його народження з футзалу - того виду спорту, який любив і яким захоплювався сам Олег.

Цей рік не став винятком. 6 січня сектор  молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації і  друзі  героя традиційно провели  турнір з міні-футболу пам’яті Олега Довгого. Ідею проведення змагань підтримали рідні та друзі загиблого військовослужбовця.

У спорткомплексі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи  зібралися як футболісти, так і численні вболівальники. Приємно було бачити серед присутніх близьких друзів, земляків, однокласників Олега, які з’їхалися  з різних місць роботи і навчання, щоб засвідчити свою повагу до Героя і вшанувати його пам’ять. Урочисте відкриття турніру розпочалося підняттям Державного Прапору України під звуки Державного Гімну України   його другом Ковальчуком Костянтином. Після цього завідувач сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віталій Ткачук надав слово першому тренеру Олега Довгого Левицькому Леоніду Івановичу,  який  розповів про короткий,  але яскравий життєвий шлях свого вихованця.

Протягом всього дня точилася гостра, напружена боротьба між чотирма командами, у складі яких  виступали, знову ж таки, земляки і друзі Олега, представники  сіл і спортивного  закладу, де свого часу він тренувався. Кожен футболіст вважав своїм обов’язком докласти максимальних зусиль для перемоги власної команди і вибороти почесний приз. Після завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців (перехідний кубок, іменні медалі та грамоти із фотографією Олега). Впродовж всього турніру футболісти й глядачі мали можливість переглянути світлини, на яких Олег Довгий зафіксований як військовий і спортсмен, а також численні  грамоти, дипломи, медалі та інші відзнаки за його успіхи.

ФОТОКОЛАЖ

09.01.2019 р.

За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

 


« повернутися

Вхід для адміністратора