A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради

Дата: 01.10.2021 10:33
Кількість переглядів: 370

Керуючись Положенням про проведення конкурсу на посади  педагогічних працівників комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради, його  Статутом , на виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради Хмельницької області №137-н  від 28.09.2021 року оголошується конкурс на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради .

 

  1. Найменування і місце знаходження установи:

Комунальна установа «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради. 

Адреса: м. Ізяслав, вул. Подільська, 1.

 

         2   Основні напрямки діяльності: .

 Надання консультативної підтримки педагогічним працівникам початкової школи з питань:

  •  планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку;
  •  проведення супервізії;
  • проведення навчання для класоводів, які навчають учнів початкової школи за програмою Нової Української школи;
  •  розроблення документів закладу освіти;
  • особливостей організації освітнього процесу  за різними формами здобуття освіти, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання;
  • впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого, діяльнісного, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти, і нових освітніх технологій.
  • Сприяння професійному зростанню педагогічних працівників, зокрема шляхом:
  • координації  діяльності професійних спільнот педагогічних працівників (методичних об'єднань, творчих груп тощо);
  • узагальнення та поширення інформації з питань професійного розвитку педагогічних працівників;
  • формування баз даних програм підвищення кваліфікації педагогічних працівників, інших джерел інформації (веб-ресурсів), необхідних для професійного розвитку педагогічних працівників, та розміщення посилань на них на вебсайті Центру.

 Умови оплати праці консультанта Центру:

14 тарифний розряд (7107 грн). Крім посадового окладу педагогічному працівнику виплачується доплата за педагогічний стаж та престижність професії.

 

 3.Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду консультанта комунальної установи :

На посаду консультанта комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради  може бути призначена особа, яка є громадянином  України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше як п’ять років, досвід впровадження педагогічних новацій і технологій у системі освіти , пройшла  конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Положення, затвердженого Засновником Центру.

.

  1. Перелік документів, що подаються до конкурсної комісії:

 

 Особи, які відповідають вимогам  п. 3 цього оголошення, можуть взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади консультанта  комунальної установи  та подати особисто або поштою такі документи:

  • паспорт громадянина України (копію);
  • письмову заяву про участь у конкурсі до якої додається резюме у довільній формі;
  • документ про освіту із додатками, присвоєння вченого звання;
  • присудження наукового ступеня та їх копії;
  • трудову книжку (копію);
  • письмову згоду на збір та обробку персональних даних;
  • копія документа про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови, як навчального предмета (дисципліни) або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Прийом та реєстрацію документів від претендентів здійснює секретар конкурсної комісії- Сугоняко Жанна Василівна. Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок (03852) 4-11-79, izszprpp2020@qmail.com.

 

5. Терміни та місце подання документів для участі у конкурсі:

Документи, зазначені в п 4, подаються секретарю конкурсної комісії за адресою: м. Ізяслав, вул. Подільська, 1; з 01.10.2021 р. по 21.10.2021 р. в робочі дні з 8-00 до 16-00; обідня перерва з 12-00 до 13-00.

Телефон для довідок (03852) 4-11-79,

E-mail: izszprpp2020@qmail.com

 

        6.  Проведення конкурсу

Початком проведення конкурсу вважається дата оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Строк проведення конкурсу становить не більш як 30 календарних днів.

Конкурсний відбір на заміщення вакантної посади консультанта комунальної установи передбачає складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.

Кваліфікаційний іспит  за напрямами:

  • знання законодавства у сфері освіти;
  • знання основ педагогіки.

Детально з Положенням про проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради  можна ознайомитися на офіційному веб-сайті комунальної установи «Ізяславський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ізяславської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора