A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Конкурс «Учитель року-2022» відкрив нові обрії, можливості та імена в освітньому літописі Ізяславщини

Дата: 09.02.2022 16:55
Кількість переглядів: 78

Всеукраїнський   конкурс «Учитель року» – це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

З метою виявлення та підтримки талановитих педагогічних працівників, піднесення ролі вчителя в суспільстві та підвищення престижу професії педагога в перший тиждень лютого пройшов фінальний етап фахового змагання. 

Перший (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2022» проводився у номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства». У ньому взяли участь 23 педагоги закладів загальної середньої освіти територіальної громади, які виявили бажання розкрити творчі грані свого педагогічного таланту та позмагатися за звання кращого вчителя року.

Конкурсні випробування дали змогу учасникам продемонструвати професійну компетентність, методичну майстерність, мобільність мислення, творчість і новаторство. Пріоритетним випробуванням фінального етапу визначено конкурсне випробування «Урок», саме тому були докладені зусилля до організації очної форми його проведення. І ось, усі випробування позаду.

Ми із задоволенням щиро вітаємо АСТАПЕНКО Ірину Анатоліївну, вчителя Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2, ліцей» імені Олександра Кушнірука Ізяславської міської ради Хмельницької області, яка посіла ІІ місце у номінації «Мистецтво». Пишаємося Вашими досягненнями та щиро бажаємо нових професійних злетів, цікавих  ідей та успіху на педагогічній ниві.


« повернутися

Вхід для адміністратора