A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

До уваги здобувачів освіти!

Дата: 15.03.2022 13:22
Кількість переглядів: 73

Згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України та наказом начальника Хмельницької обласної військової адміністрації з 14 березня 2022 року відновлено освітній процес в закладах загальної середньої освіти для учнів 1-11 класів та вихованців закладів позашкільної освіти  із використанням технологій дистанційного навчання. В закладах дошкільної освіти освітній процес залишається призупиненим.

До навчального процесу залучатимуть  дітей, що тимчасово перебувають за межами країни та  дітей з родин, які вимушено переїхали з територій, де ведуться бойові дії.

Наразі розпочато реєстрацію на навчання учнів із числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають у населених пунктах громади.

Усі бажаючі продовжити навчання, працевлаштуватися у школах громади, здобути додаткові освітні послуги у гуртках позашкільних закладів можуть звертатися безпосередньо до керівників закладів освіти.

Зважаючи на  непростий час процедура влаштування дітей вимушених переселенців до закладів освіти є спрощеною. Заява батьків/законних представників дітей є підставою для зарахування дитини до закладу.

Додаткову інформацію щодо влаштування внутрішньо переміщених осіб на навчання, роботу до закладів освіти можна отримати за адресою: відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, вул.  Подільська, буд. 1, м. Ізяслав, Шепетівський район, Хмельницька область, або за телефонами 038-52-4-11-79, 0979757162.


« повернутися

Вхід для адміністратора