A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Матеріали для педагогів та бальків: «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Дата: 22.03.2022 14:01
Кількість переглядів: 64

Команда Міністерства освіти і науки підготувала та оприлюднила підбірку корисних матеріалів для педагогів і батьків, які стануть у пригоді при спілкуванні з дітьми дошкільного віку, які опинилися в складних обставинах внаслідок збройної агресії російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану. 

Матеріали для педагогів містять інформацію про програмне забезпечення, відео та друковані матеріали з досвіду роботи педагогів, завдання освітнього напряму, а також поради щодо роботи з дітьми та батьками. 

Матеріали для батьків допоможуть зорієнтуватися при спілкуванні з дітьми дошкільного віку, зняти напругу та стрес, відволікти дітей від складних ситуацій цікавими дослідами та експериментами, казками, поробками, а також іграми, які сприятимуть соціалізації та адаптації дитини в нових умовах. Подані матеріали містять також корисні поради для батьків. 

У підбірку увійшли матеріали з сайту МОН, ЮНІСЕФ, обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, Українського інституту розвитку освіти, ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», ТОВ «Українська академія дитинства», НВЗО Школа-ліцей «Обдаровання», наукових і педагогічних працівників сфери дошкільної освіти. 

Запрошуємо зацікавлені сторони надсилати матеріали до відділу дошкільної освіти МОН на електронну пошту domon2010@ukr.net з позначкою «Матеріали до рубрики "Сучасне дошкілля під крилами захисту"».

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України


« повернутися

Вхід для адміністратора