A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Вітання із завершенням навчального року

Дата: 03.06.2022 08:26
Кількість переглядів: 68

 

Попри воєнний стан у державі, заклади освіти Ізяславської міської ради  продовжували працювати, надаючи освітні послуги в дистанційному режимі. Забезпечено доступ до освіти дітей, які тимчасово виїхали за кордон. Станом на сьогодні таких є 216 осіб. Також освітніми послугами було охоплено 147 дітей з числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади.

Останній дзвоник у закладах освіти Ізяславської міської ради для школярів трьох закладів загальної середньої освіти  пролунав 27 травня 2022 року, для решти – сьогодні 03 червня 2022 року.

Через війну в Україні свято останнього дзвоника 2022 відбувається не так, як завжди. Традиційних лінійок та прощальних вальсів не буде.

Вперше в цьому році свідоцтва про початкову освіту отримали 324 учні, які закінчили четвертий клас. Також 259 дев’ятикласників отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, з них – 22 з відзнакою.

Цьогоріч востаннє пролунав останній дзвоник для 189 випускників 11 класів, серед яких 16 отримає «Золоту медаль», 4 – «Срібну медаль». Це справжнє, і тільки ваше свято. Нехай не перше і не останнє, але дуже значне.

Останній дзвоник зовсім не означає, що вам більше не доведеться брати участь у шкільному житті, адже випускник дорослішає. У нього колись буде і своя сім’я. Буде чудова нагода розповідати про цю подію своїм дітям, а головне ще й ще раз брати участь в останньому дзвонику - скільки душа забажає.

Удачі вам і нехай ваш останній дзвоник стане одним з найприємніших спогадів! Мрії збуваються і все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора