A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Військово-патріотичні змагання клубів «Каскад» та «Патріот»

Дата: 20.07.2022 19:09
Кількість переглядів: 56

В рамках реалізації проєкту «Канікули, що нас об’єднують», 20.07.2022 відбувся захід, до якого долучилися вихованці клубів «Каскад» (Ізяславський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2, ліцей» імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради) та «Патріот» (Ізяславський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 5, імені О.П.Онищука, гімназія» Ізяславської міської ради).

Змагання були приурочені Дню народження нашого земляка Олександра Кушнірука, який загинув, захищаючи Україну. Учасники заходу змогли спробувати свої сили у спортивних змаганнях, збирання-розбирання автомата тощо. Особливе захоплення в учасників заходу викликало ознайомлення із озброєнням та військовим спорядженням.
Актуальність національно-патріотичного виховання, особливо дітей та молоді, зумовлюється процесом консолідації та розвитку українського суспільства, сучасними викликами, що стоять перед Україною, наслідування найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави у боротьбі із зовнішньою агресією з боку російської федерації.



« повернутися

Вхід для адміністратора