A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Патріотична арт-майстерня, приурочена до Дня Української Державності

Дата: 29.07.2022 12:00
Кількість переглядів: 71

Педагогічний колектив та наймолодші гості комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва»  Ізяславської міської ради вітають всіх українців з Днем Української Державності. Пишаємося тим, що ми -  українці! Бажаємо кожному міцного здоров’я, миру, процвітання нашій Батьківщині.
У будинку творчості дітей та юнацтва 27-28 липня 2022 року працювала патріотична арт-майстерня, яку організували і провели керівники гуртків декоративно – ужиткового та образотворчого мистецтва Мартинюк Олена Олексіївна., Ліщук Оксана  Сергіївна, Карпіна Ірина Миколаївна.
Учасники арт-майстерні отримали цікаву інформацію про День Української Державності, приймаючи участь у пізнавальній вікторині, слухаючи  легенду,  пригадали державні  символи України, історію створення тисячолітніх традицій українського державотворення, яке корінням сягає  часів заснування міста Києва. Проводилися і творчі
майстер класи : «Патріотична  чорно – біла графіка», де діти поєднували державні та народні символи, проявляючи власну фантазію та креативність, розвиваючи уяву, любов та повагу до історії нашого народу. На майстер –
класі: «Совеня»  діти молодшого шкільного віку  працювали з фоаміраном, розвивали дрібну моторику пальців, удосконалювали навички роботи з ножицями. По завершенню майстер-класів всі мали можливість отримати малюнок на щічці та  сфотографуватися біля тематичної фото - зони, яка була створена керівниками гуртків закладу та приурочена до Дня Державності України.
Шануймо традиції, нашу історичну  та культурну спадщину, допомагаймо ближнім, воїнам, бережімо дітей і ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !



« повернутися

Вхід для адміністратора