A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ, ВЧИТЕЛІ, ШКОЛЯРІ ТА БАТЬКИ! СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 23.05.2019 17:02
Кількість переглядів: 275

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ, ВЧИТЕЛІ, ШКОЛЯРІ ТА БАТЬКИ!

СЕРДЕЧНО ВІТАЄМО ВАС ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!


З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне Свято останнього дзвоника. Цей день знаменує завершення навчального року і подолання чергової сходинки в освоєнні знань.
Для школярів сьогоднішній дзвінок – старт літніх канікул. Тож побажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.
Випускникам у цей день буде трошки сумно, тому що останній дзвоник сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя.
Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Попереду – дорога у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.
Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками, добрими справами та перемогами!  Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!
Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами! Адже саме від вашого бажання творити і працювати залежить майбутнє України.
Щира подяка вчителям за любов до наших дітей,  за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, терпіння, турботу і знання віру в здібності і таланти своїх учнів. А всім батькам  зичимо, щоб ваші діти обов’язково виправдали батьківські надії та стали вашим гідним продовженням.
Бажаю гарного літнього відпочинку, чудового настрою, найкращих сонячних днів!

Р.Конончук, начальник відділу освіти, молоді та спорту
 


« повернутися

Вхід для адміністратора