A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Конкурс «Вчитель року -2019» визначив переможців районного етапу

Дата: 03.01.2019 20:51
Кількість переглядів: 672

Традиційний конкурс педагогічної майстерності – одна з найяскравіших подій в районі. Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Вчитель року» дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо й впевнено йде на професійний ринг. Його переможці – безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості. І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються непоміченими.

Усі – учасники, призери, і, тим паче, переможці – здобувають новий статус. Крок за кроком, сходинка за сходинкою найсильніші сміливо й впевнено йдуть до вершин професійного Олімпу. Перемога на кожному етапі– вагома й знаменна: педагог стає «обличчям» рідної школи, району, області.

18 грудня 2018року, на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№ 5, гімназія» проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2019», в якому взяли участь 10 педпрацівників, що перемогли в І (заочному етапі ) конкурсу. Цьогоріч змагання відбулося у трьох номінаціях: «Основи здоров’я», «Географія» та «Захист Вітчизни».

Учасники мали можливість взяти участь у таких конкурсних випробуваннях: представлення власного досвіду роботи, тестування з фахової майстерності, практична робота, навчальний проект.

Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, що не може звершитись в якійсь єдиній миті чи дні. За рішенням журі переможцями стали:

в номінації «Географія»:

  • диплом І ступеня- вчитель географії Радошівської ЗОШ І-ІІІст. Личик А.Л.;
  • диплом ІІ ступеня- вчитель географії Христівської ЗОШ І-ІІІст. Паламарчук Т.А.;
  • диплом ІІІступеня- вчитель географії Поліської ЗОШ І-ІІст.- Кичата О.М.

в номінації «Основи здоров’я»:

  • диплом І ступеня- вчитель основ здоров’я Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№ 2, ліцей» ім..О.Кушнірука - Рум’янцева І.В
  • диплом ІІ ступеня- вчитель основ здоров’я Кунівської ЗОШ І-ІІІст. Карчевська О.Ф.;
  • диплом ІІІступеня- вчитель основ здоров’я Радошівської ЗОШ І-ІІІст. Янчук Я.С.

в номінація «Захист Вітчизни»:

  • диплом І ступеня- вчитель захисту Вітчизни Сахновецької ЗОШ І-ІІІст.Бородько І.О.;
  • диплом ІІ ступеня- вчитель захисту Вітчизни Михнівської ЗОШ І-ІІІст.- Бондарук С.В.;
  • диплом ІІІступенів- вчитель захисту Вітчизни Новосільської ЗОШ І-ІІІст.- Спеціальний М.М.;
  • диплом ІІІступенів- вчитель захисту Вітчизни Христівської ЗОШ І-ІІІст.- Камінський В.М.

Вітаємо переможців районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року- 2019» та бажаємо їм гідно представити освіту Ізяславщини на обласному етапі конкурсу!

Румянцева О.В.- завідуюча Ізяславським райметодкабінетом

Фото

Проведення районного етапу конкурсу «Вчитель року - 2019»

Наказ

Визначено номінації конкурсу "Учитель року" до 2023 року

https://mon.gov.ua/…/pro-zatverdzhennya-grafika-provedennya…

Про підсумки проведення районного етапу

всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2018»

Зведена відомість про участь педагогічних працівників у районному етапі конкурсу «Вчитель року - 2018»

Проведення районного етапу всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2018» наказ

Традиційний конкурс педагогічної майстерності – одна з найяскравіших подій в районі. Сьогодення вимагає від кожного вчителя відповідальності, відмови від шаблонних форм і методів роботи, уміння творчо будувати навчально-виховний процес. Головне – вчитель має бути творчою особистістю. І участь у конкурсі «Вчитель року» дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість, яка сміливо й впевнено йде на професійний ринг. Його переможці – безумовні «зірки». Конкурс, як прожектор, висвітлює «нові землі» й особистості. І щороку їх знання, вміння, творчість, наполегливість не залишаються не поміченими.

14 грудня 2016 року на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017», в якому взяли участь 11 педпрацівників. Цьогорічне змагання відбулося у чотирьох номінаціях: «Музичне мистецтво», «Біологія», «Інформатика» та «Початкова освіта».

В день конкурсу учасники мали можливість взяти участь у таких конкурсних випробуваннях як: представлення власного досвіду роботи, тестування з фахової майстерності та провести майстер-клас.

Конкурс був нелегким, вимагав багато зусиль, уміння й натхнення. І , що дуже важливо, гармонії між розумом і волею. Та ще важче було членам журі визначити кращих із кращих. Бо для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця.

За результатами двох турів Конкурсу, членами журі, було визначено переможців та лауреатів у кожній номінації.

Освітяни Ізяславщини вітають переможців конкурсу:

в номінації «Музичне мистецтво» Міщук Наталію Григорівну – вчителя музичного мистецтва Ріпківського НВК «ЗОШ І-ІІІст.д/сад»;

в номінації «Біологія» Придачук Любов Олексіївну - вчителя біології Радошівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

в номінації «Початкова освіта» Демчук Тетяну Олександрівну – вчителя початкових класів Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№ 2, ліцей»;

в номінації "Інформатика" Задворного Олексія Костянтиновича - вчителя інформатики Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІст.№5,гімназія».

Шана і подяка лауреатам Конкурсу:

В номінації « Музичне мистецтво» Левчуку Руслану Миколайовичу. – вчителю музичного мистецтва Мокрецького НВК «ЗОШ І-ІІст.д/сад».

В номінації «Біологія» Дячук Оксані Анатоліївні - вчителю біології Михнівської ЗОШ I-III ст., Кравченко Оксані Леонідівні - вчителю біології Васьковецького НВК «ЗОШ І-ІІст.д/сад».

В номінації «Інформатика» Вишняку Максиму Леонідовичу - вчителю інформатики Кунівської ЗОШ І-ІІІ ст., Гримаку Костянтину Васильовичу вчителю інформатики Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

В номінації «Початкова освіта» Холодович Людмилі Миколаївні - вчителю початкових класів Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Грабовській Наталії Іванівні -вчителю початкових класів Ізяславської ЗОШ І-ІІ ст.№4.

Відділ освіти, молоді та спорту, районний методичний кабінет сподіваються, що учасники конкурсу не зупинятимуться на досягнутому, а ще неодноразово проявлять себе в таких та інших освітянських конкурсах, бо серед учасників сьогоднішнього конкурсу не було людей випадкових.

Шановні колеги, учасники конкурсу! Зичимо переможцям, лауреатам та учасникам районного етапу конкурсу невичерпної енергії, оптимізму, сили у виконанні почесної місії – творіння добра, виховання обдарованої особистості, поширення знань і професіоналізму!

Румянцева О.В.- завідувач Ізяславським райметодкабінетом.


« повернутися

Вхід для адміністратора