A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Яким буде ЗНО для вчителів математики та мови і літератури

У 2023 році вперше відбудеться сертифікація вчителів української мови та літератури і математики, які викладають у базовій середній школі. Участь у пілотній сертифікації зможуть узяти по 500 вчителів-предметників мовно-літературної та математичної освітніх галузей. Український центр оцінювання якості освіти підготував роз’яснення, як педагогам готуватись до першого етапу сертифікації – зовнішнього незалежного оцінювання фахових знань і вмінь вчителів-предметників.

14:58 24.03.2023

ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ «ОЛІМПІЙСЬКА НАДІЯ» СЕРЕД ДІВЧАТ

У суботу, 18 березня, відбувся турнір з волейболу «Олімпійська надія» серед дівчат 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради. У змаганнях взяли участь 5 команд: Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею № 5. Імені О.П.Онищука, Михлянського та Радошівського ліцею. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда Радошівського ліцею, друге місце - команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею № 5  імені О.П.Онищука.

09:30 20.03.2023

Школярі громади долучилися до участі в акції  із збору літератури для бібліотеки м. Валенсія 

    З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну понад 150 тисяч українців вимушено виїхали до Валенсії (Іспанія). Головою ТО «Асоціація українців закордоном», очільницею неурядової міжнародної благодійної організації «NGODAMARK» Люсією Задорожною досягнуто домовленостей з мерією міста Валенсії щодо надання приміщення для створення української бібліотеки з метою створення українського культурного осередку.      Хмельницька ОВА спільно із благодійною організацією «Захисти Хмельниччину» за медійної підтримки дитячої школи тележурналістики «33 канал» впродовж лютого організовували акцію із збору літератури для дітей дошкільного та шкільного віку (навчальна, художня (казки, легенди, романи), енциклопедії та ін.), книг українських авторів та світової літературної класики українською мовою для бібліотеки української книги у місті Валенсія, участь у якій взяли участь школярі та працівники 13 закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради. 10 березня 2023 року у м.Хмельницькому відбулося урочисте підведення підсумків акції щодо збору художньої літератури для створення української бібліотеки у м.Валенсія. Ізяславська громада отримала подяку від БО «Захисти Хмельниччину» за активну участь у формуванні україномовних бібліотек в країнах Євросоюзу.

15:39 15.03.2023

Обласний фестиваль читців “Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!”

Вітаємо Вікторію ФІНЯК, ученицю 8 класу Ізяславської гімназії № 4 імені Василя Кобернюка, яка виборола ІІІ місце в обласному фестивалі читців, присвяченого Шевченківським дням, “Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!” закладів загальної середньої та позашкілької освіти (старша категорія) (керівник Велика-Яцюк О.О.)

14:06 13.03.2023

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

Потенційні учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

14:02 13.03.2023

Набір на навчання до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.

10:24 10.03.2023

Завершився ІІ етап всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

04 березня на базі Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, який  є найбільшим інтелектуальним змаганням року. Захід передбачає популяризацію наукової освіти, формування академічної культури обдарованої учнівської молоді, залучення її до досліджень та є важливою сходинкою успішної самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

16:37 07.03.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ В 25, А ВІЧНО В НАШІЙ ПАМ’ЯТІ ЖИВУТЬ

07 березня 2023 року в Білогородському ліцеї Ізяславської міської ради відбувся меморіальний захід, приурочений вшануванню пам'яті жителя села Білогогородка, капітана 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого ТКАЧУКА Андрія Олександровича.  ТКАЧУК Андрій загинув на Київщині в селі Дмитрівка рік тому, захищаючи кордони нашої держави. Теплі спогади про Андрія, слова вдячності  лунали з вуст директора ліцею, вчителів, дружини, сестри, однокласників. Адже кожен з присутніх розумів, що своїм сьогодні ми завдячуємо кожному Герою, кожному захиснику та захисниці.        За ініціативи дружини ТКАЧУК Іванни сьогодні започатковано  турнір з волейболу, присвячений пам'яті Андрія ТКАЧУКА. В турнірі взяли участь чотири місцеві команди, які були сформовані з учнів, друзів, вчителів, односельчан. Всі гравці отримали іменні медалі, а команда – переможниця – перехідний кубок Пам'яті, який буде зберігатись в закладі, де навчався Андрій.       Такі заходи наближають нас до Перемоги, якої прагнув та за яку віддав своє життя наш ГЕРОЙ.

16:32 07.03.2023

Вхід для адміністратора