A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Турнір з волейболу серед юнаків 5-9 класів

В суботу, 04 березня 2023 року  відбувся  турнір з волейболу серед юнаків 5-9 класів  закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради "Олімпійська надія". Змагання проводилися з метою залучення школярів до фізичної культури і спорту, популяризації волейболу, як доступного виду спорту серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти, пропаганди здорового способу життя. Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе для багатьох талановитих дітей. У турнірі взяли участь 7 команд: Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Ріпківської гімназії, філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука.  Змагання проходили в двох підгрупах, після цього команди боролися в стикових іграх. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.  Переможцями турніру стала команда філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, друге місце виборола команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею №2 імені О.Кушнірука.   Також слід відмітити гру команд Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею №5 імені О.П. Онищука, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Ріпківської гімназії, які відстоювали честь школи та незалежно від результату вже зробили великий крок назустріч своєму спортивному розвитку.   По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.     Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу! 

09:05 06.03.2023

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

03 березня 2023 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради під головуванням начальника відділу Олега ГУРСЬКОГО за участю керівників дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади. На порядок денний виносилися питання про стан організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти Ізяславської міської ради, дотримання закладами освіти Ізяславської міської ради статті 30 Закону України «Про освіту», реалізація головних виховних напрямів національно-патріотичного виховання в освітньому процесі закладу освіти у період воєнного стану. З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення. Також у ході зустрічі було проведено нараду з керівниками закладів освіти Ізяславської міської ради, під час якої було проаналізовано  підсумки проведення ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, проговорено особливості реєстрації учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти  на НМТ, підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників у 2023 році.

16:01 03.03.2023

ПРИЄМНИЙ РЕЗУЛЬТАТ СПІВПРАЦІ

Колектив Михнівського ліцею хоче поділитися гарною новиною!  Але розпочнемо з подій 2020 року, коли була організована SCHO/ЩО? Конференцію Партнерами Microsoft, про програмні рішення від Microsoft Dynamics for Business для ведення бізнесу в Україні. Проведена конференція вирішила започаткувати освітній проєкт.   Мета проєкту – надати підтримку певному освітньому закладу, а саме загальноосвітній школі, в налаштуванні та покращенні процесу дистанційного навчання.  Допомогти і вчителю, і учню насолоджуватись навчанням, використовуючи доступні, зрозумілі та ефективні методи автоматизації та систематизацїї навчального матеріалу.  Саме тоді  колектив школи і вирішив взяти участь у всеукраїнському конкурсі, який було оголошено.  30 листопада 2020 року оголошено Михнівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів переможцем у всеукраїнському проєкті «ЩО? Освіта!». Так розпочалася співпраця.  Працівники компаній партнерів організовували і проводили зустрічі, безкоштовні консультації, навчання педагогів для роботи в онлайн-середовищі.У співпраці (Юрій Набоченко, який завжди був з нами на зв’язку) створили простір для навчання, тестували нові можливості цього середовища, отримували необхідну допомогу.   . Як результат співпраці - стала організація дистанційного навчання на платформі Microsoft Teams всієї школи. Цю платформу вчителі стали використовувати і при очному навчанні.  Нещодавно ліцей отримав звістку від компанії XPAND Ukraine. У лютому 2023 року, в якості благодійної допомоги, Михнівський ліцей отримав 5 ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням Windows 10 Pro від компанії XPAND Ukraine. Колектив ліцею висловлює подяку організаторам проєкту, які є активними, які прагнуть змін і готові розвиватися і розвивати заклади освіти, аби кожна дитина в Україні отримувала якісну освіту. Разом до Перемоги. 

16:43 14.02.2023

Відкритий турнір з волейболу серед юнаків 9-11 класів

В суботу, 04 лютого  відбувся Відкритий турнір з волейболу серед юнаків 9-11 класів  закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради "Олімпійська надія". У змаганнях взяли участь 8 команд: Білогородського ліцею, Ізяславського ліцею #1 імені Мирослава Поповича, Ізяславського ліцею #2 імені О.Кушнірука, Ізяславського ліцею#5 імені О.П. Онищука, Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого, Мислятинського ліцею, Михлянського ліцею, Радошівського ліцею . Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої. До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Переможцями турніру стала команда Клубівського ліцею імені Героя України Олега Довгого , друге місце виборола команда Михлянського ліцею, третє місце – команда Ізяславського ліцею# 1 імені Мирослава Поповича.  Цей день приніс усім цікаві враження та неповторні емоції. По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.

08:47 06.02.2023

Вхід для адміністратора