A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Триває ІІ етап змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

В Ізяславській громаді в рамках ІІ етапу змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” відбулися змагання з баскетболу серед юнаків 2008 р.н. та молодші. Зустріч юних спортсменів пройшла у спортивному залі Ізяславського ліцею № 2 ім. О.Кушнірука Ізяславської міської ради.

16:47 28.02.2024

Триває ІІ етап змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”

В Ізяславській громаді в рамках ІІ етапу змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” відбулися змагання з футзалу серед юнаків 2012-2013 року народження Ізяславського ліцею № 1 імені Мирослава Поповича Ізяславської міської ради, Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради, Ізяславського ліцею № 5 імені О.П. Онищука Ізяславської міської ради. Зустріч юних спортсменів пройшла у спортивному залі комунального закладу «Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа» Ізяславської міської ради.

16:00 21.02.2024

Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

16 лютого  2024 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради під головуванням начальника відділу Олега ГУРСЬКОГО за участю керівників дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади.

15:01 16.02.2024

Стартував другий (територіальний) етап «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні стартував другий (територіальний) етап всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», що реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «Разом переможемо!». 

16:45 14.02.2024

Увага! Міни!

Внаслідок війни майже третина України замінована або забруднена рештками техніки та зброї. Особливо небезпечно в прифронтових районах і в деокупованих населених пунктах, куди українські родини повертаються з вимушеної евакуації.

16:43 12.02.2024

У Радошівському ліцеї запрацював клас безпеки

24 січня 2024 року у межах реалізації спільного Всеукраїнського проєкту Міністерства освіти і науки України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Радошівському ліцеї Ізяславської міської ради відбулось відкриття класу безпеки, який облаштували педагоги та учні закладу освіти за підтримки Ізяславської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради та ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

10:34 25.01.2024

Вхід для адміністратора