A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

10 жовтня Всесвітній День ментального здоров’я

Актуальність психологічного супроводу в освітньому процесі визначається суспільними вимогами, що є актуальними стратегічними змінами розвитку української освіти та світовими тенденціями.

08:52 10.10.2023

З Днем працівників освіти!

Дорогі працівники освітянської ниви! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівника освіти!  Нехай ваша праця завжди цінується, нехай ваші старання та надії будуть виправдані , нехай вас оточує турбота, тепло, любов учнів та колег!  У таких нелегких воєнних  умовах бажаю вам терпіння і мудрості,  відмінного здоров’я, незгасного запалу у вашій     роботі, адже саме завдяки вам ваші вихованці здобувають міцні знання, а найголовніше – стали та стають на захист своєї країни.  Ви боретесь за найцінніше – за мирне та щасливе майбутнє українських дітей!  Ви допомагаєте батькам та дітям жити в складних умовах війни та вірити в перемогу! Ви тримаєте свій надважливий фронт!  Бажаю усім перемоги та миру!  З повагою начальник відділу  освіти, молоді та спорту  Ізяславської міської ради  Олег Гурський

09:15 29.09.2023

Обласний конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці"

7 вересня 2023 року у приміщенні однієї з найкращих Державних пожежно –рятувальних частин Хмельницької області відбулось нагородження переможців обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя в безпеці».

08:42 13.09.2023

Подарунок від ЮНІСЕФ у використанні

Влітку в рамках реалізації ініціативи «Спільно до навчання» заклади дошкільної освіти Ізяславської міської ради від ЮНІСЕФ отримали набори раннього розвитку у кількості 13 комплектів для використання в закладах  дошкільної освіти в освітньому процесі. Кожен набір складається з приладдя для малювання, настільних ігор, м’яких іграшок, м’ячів та інших корисних речей, що можуть бути використані й для організації дозвілля під час перебування в укритті, а також підходять для використання в приміщенні та на вулиці. Дидактичні матеріали «чарівної валізки» допоможуть зняти психологічну напругу та розважити малюків. Набір має на меті забезпечити низку видів діяльності для заохочення розвитку та соціальної взаємодії дітей (ігри, розповідання історій, рахування тощо), а також матеріали для вихователів. 

15:43 12.09.2023

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Напередодні Дня фізичної культури та спорту  кращих вчителів фізичного виховання та тренерів за вагомий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту серед учнівської молоді, високий професіоналізм відданість справі та активну громадську позицію нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради. 08 вересня 2023 року в спортивному залі комунального закладу «Ізяславська дитячо-юнацька спортивна школа» Ізяславської міської ради відбувся спортивний захід з волейболу між тренерами-викладачами ДЮСШ та вчителями фізичного виховання закладів загальної середньої освіти. З метою залучення учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом проведені масові фізкультурно-оздоровчі, спортивні заходи та рухові активності в закладах загальної середньої  освіти Ізяславської міської ради, якими охоплено понад тисяча учнів.              

15:34 12.09.2023

День фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту!

08:34 08.09.2023

Ізяславський ліцей № 5 потрапив у десятку кращих в області за результатами НМТ

Редакція сайту Освіта.ua склала щорічний рейтинг найкращих закладів загальної середньої освіти України за підсумками проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році. Цьогорічний рейтинг має певні особливості, оскільки випускники шкіл проходили тестування в умовах воєнного стану, а замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання учасники складали національний мультипредметний тест.

08:31 08.09.2023

Вхід для адміністратора