A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Незважаючи на воєнний стан в країні, як і завжди, наприкінці навчального року в закладах загальної середньої освіти Ізяславської міської ради пролунав останній дзвоник, який покликав учнів 1-8, 10 класів на канікули, а для випускників поставив крапку у багаторічному навчальному марафоні. У кожному закладі свято було особливим, неповторним та цікавим, із крапелькою дитячого суму, проте, сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів. І найголовніше – не зіпсований звуками сирен.  В цьому році свідоцтва про початкову освіту отримали 310 учнів, які закінчили четвертий клас. Також 274 дев’ятикласників отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти, з них – 16 з відзнакою. Цьогоріч востаннє пролунав останній дзвоник для 212 випускників 11 класів, серед яких 14 отримає «Золоту медаль», 5 – «Срібну медаль». Це справжнє, і тільки ваше свято. Нехай не перше і не останнє, але дуже значне. Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!  Удачі вам і нехай ваш останній дзвоник стане одним з найприємніших спогадів! Мрії збуваються і все буде Україна!

09:59 08.06.2023

НАРАДА ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

26 травня 2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти Ізяславської міської ради під керівництвом Олега ГУРСЬКОГО, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.       Основна увага головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради Лариси СОЛОГУБ була приділена нормативно-правовим аспектам організованого завершення 2022/2023 навчального року. Світлана ГНАТЮК, Директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Ізяславської міської ради проаналізувала алгоритм переходу дітей з особливими освітніми потребами з початкової до середньої школи. Ігор КУКУРІКА, інженер з охорони праці служби фінансово-господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, зосередився на питанні безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час літніх канікул.          Вікторія ПАЛИГА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради зупинилася на медичному забезпеченні освітнього процесу.  

08:28 02.06.2023

Всеукраїнський конкурс колективів екологічної просвіти ,,Земля – наш спільний дім”

Відбувся Всеукраїнський конкурс колективів екологічної просвіти ,,Земля – наш спільний дім” Конкурс проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, спільно з Департаментом освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді 17-19 травня 2023 року в онлайн-форматі, в якому взяли участь 20 найкращих колективів із 19 областей України.  Екологічна бригада "Eco - GUARD" достойно представила Хмельниччину, презентувавши еколого-просвітницьку та природоохоронну роботи та конкурсний виступ з теми ,,Луки мого дитинства.  Вітаємо екологічну агітбригаду ,,Eco-GUARD” Ізяславського ліцею № 5  імені О.П. Онищука: Вікторію СОПРОНЮК, Аліну КИЧАТУ, Єву-Анастасію СТАНІЙЧУК, Олександру КУЗЕМУ, Софію СПЕЦІАЛЬНУ, Анастасію ШАБАГУ та керівника колективу – педагога-організатора БАБІЙЧУК Наталію Володимирівну, які посіли третє місце у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу ,,Земля-наш спільний дім”, отримали диплом, сертифікат і подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України. Бажаємо подальших успіхів!

08:49 23.05.2023

Грант для студентів та абітурієнтів Шепетівського району Хмельницької області (соціальна програма Scholarship) Запрошуємо студентів і абітурієнтів Шепетівського району Хмельницької області взяти участь у соціальній програмі Scholarship! Головний приз

Грант для студентів та абітурієнтів Шепетівського району Хмельницької області (соціальна програма Scholarship) Запрошуємо студентів і абітурієнтів Шепетівського району Хмельницької області взяти участь у соціальній програмі Scholarship! Головний приз-гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ.  З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням.  Участь повністю безкоштовна!   

13:56 22.05.2023

Національна військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

19 травня 2023 року в Ізяславський гімназії №4 імені Василя Кобернюка відбулося урочисте відкриття національної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Патріотичне виховання дітей завжди є важливим етапом в освітньому процесі, особливо зараз, в умовах збройної агресії росії проти України патріотичне виховання молоді є надзвичайно важливим та актуальним.  Всеукраїнська дитячо-юнацька військово- патріотична гра «Сокіл» («Джура») і є однією з системних форм позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Так                     19 травня 2023 року в Ізяславський гімназії №4 імені Василя Кобернюка відбулося урочисте відкриття національної військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Себе представляв рій «Соколи», учнів п'ятого класу нової української школи. На них чекали різноманітні випробування згідно положення гри, з якими рій впорався на відмінно. Також присутні мали можливість ознайомитися із виставкою робіт майстринь гімназії, відвідати майстер-класи ліплення з глини, плетення оберегів та різних видів вишивки, придбати патріотичні обереги, які своїми руками виготовили учні закладу для збору коштів на підтримку ЗСУ.  Завершилося урочисте дійство частуванням козацьким кулішем, звареним за старовинним рецептом, та запашним трав'яним чаєм, які приготували запрошені на захід козаки ГО «Ізяславське козацьке товариство». «Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників  громадських організацій, заснована на традиціях козацького кола, яка буде тривати, зростати та розвиватися у закладі. Дякуємо усім, хто долучається до виховання гармонійно розвиненої, високоосвіченої, національно свідомої людини!

13:50 22.05.2023

МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ

Триває конкурс на грантову підтримку для студентів та школярів українських вузів "МИ САМІ ТВОРИМО СВОЄ МАЙБУТНЄ".

11:09 22.05.2023

Обласний фестиваль «Маски Мельпомени»

18 травня 2023 року на сцені Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва виступали театральні колективи, переможці місцевих та обласного заочного етапу фестивалю закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Нашу громаду представляла театральна студія «Дивограй» Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради з виставою «Кайдашева сім’я» та нагороджена дипломом за ІІІ місце. Щиро вітаємо юних акторів! Бажаємо нових перемог та звершень, не зупинятися на досягнутому. Творіть, фантазуйте та популяризуйте українське слово!!!    

10:54 22.05.2023

Вітаємо переможців другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023 році.

ІІ місце Іван ЗАГОРУЙ, здобувач освіти 10 класу Ізяславського ліцею імені О.Кушнірука Ізяславської міської ради, секція «Математика» (керівник Ряба Л.Д.); ІІІ місце Олександра БАРАН, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Гідрологія» (керівник Жинська М.П.); Аліна ГОНЧАРУК, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Психологія» (керівник Слісарчук Л.В.); Анна ЛИЧИК, здобувачка освіти 10 класу Радошівського ліцею Ізяславської міської ради, секція «Українська література» (керівник Фещук Н.В.). Відповідно до Положення про обласні премії переможцям та призерам другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науководослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, затвердженого розпорядженням голови Хмельницької обласної державної адміністрації від 20 жовтня 2011 року № 389/2011-р, зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Хмельницькій області 02 листопада 2011 року за № 140/1719 та відповідно до наказу директора Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації від 16 березня 2023 року № 76-од «Про результати проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році» переможцям призначено та виплачено обласні премії. Бажаємо не зупинятися на досягнутому, творчих здобутків та нових перемог!

09:51 22.05.2023

Відбулися засідання «круглого столу»

В рамках заходів громадського обговорення проєктів рішення Ізяславської міської ради щодо зміни типу та найменування Білівського ліцею Ізяславської міської ради, Мислятинського ліцею Ізяславської міської ради та філії Васьковецька гімназія Ізяславського ліцею №5 ім. О.П.Онищука Ізяславської міської ради з 10 до 12 травня 2023 року відбулися засідання «круглого столу» з представниками колективів закладів освіти, батьківської спільноти, профспілки, депутатського корпусу, засновника та відділу освіти, молоді та спорту. Під час засідання було обговорено актуальні проблеми планування, модернізації цих закладів, поточну ситуацію із наповненості класів та  учнівського контингенту майбутніх років.      При підведенні підсумків засідання «круглого столу» пропозиції учасників засідання розділилися, але всі вони будуть донесені до депутатів Ізяславської міської ради.

10:21 16.05.2023

Вхід для адміністратора