A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Новини

Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

02 травня 2023 року під головуванням начальника відділу освіти Олега ГУРСЬКОГО  за участю керівників закладів освіти Ізяславської міської ради в онлайн-режимі відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.  Було розглянуто питання порядку денного: про організацію роботи з обліку дітей у закладах освіти Ізяславської міської ради, про стан цивільного захисту та протипожежної безпеки в закладах освіти Ізяславської міської ради, організація роботи з інтелектуально обдарованою молоддю в системі Малої академії наук.      Із зазначених питань інформували:  Вікторія ПАЛИГА, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, молоді та спорту Ізяславської міської ради, Ігор КУКУРІКА, інженер з охорони праці служби фінансово-господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради, Наталія НІКОЛАЙЧУК методист комунального закладу «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради. З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

14:11 02.05.2023

Дитячими долонями закриєм Україну

Під таким гаслом 27 квітня Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проведено огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності, а також виставку декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти Ізяславської міської територіальної громади.

14:05 02.05.2023

Для старшокласників закладів освіти проведено військово-польові навчання

Найбільш поширеною й традиційною формою навчання та виховання, де реалізовуються основні завдання з військово-патріотичного виховання, підготовки учнівської молоді  до військової служби є вивчення навчального предмета «Захист України». А щоб закріпити отримані знання, нещодавно для старшокласників проведено військово-польові навчання, які включали як теоретичну частину, так і практичну підготовку стрільби. У цих заняттях взяли участь одинадцятикласники закладів освіти Ізяславської, Сахновецької та Плужненської громад.

14:02 02.05.2023

ІІ етап літніх сільських спортивних ігор Хмельницької області серед сільських школярів з волейболу

28.04.-29.04.2023 року  у м. Шепетівка відбувся  ІІ етап літніх сільських спортивних ігор Хмельницької області серед сільських школярів та учнів з ДЮСШ «Колос» 2008-2009 р.н. з волейболу  (юнаки та дівчата) під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?».  28 квітня відбулися змагання серед дівчат, в яких взяли участь 8 команд Шепетівського району. Змагання проходили в двох підгрупах, після цього команди боролися в стикових іграх. Нашим юним волейболісткам, яких передставляли вихованки тренерів Голика В.С. (с. Михля), Кукуріки О.В.                     (с. Васьківці), випало грати з командами Понінківської територіальної громади, Берездівської та Ганнопільської сільських об’єднанних територіальних громад.  До самого завершення змагань зберігалась інтрига, тому що усі команди були сильні та варті перемоги. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої. Слід відмітити гру нашої команди дівчат, яка відстоювала честь громади та незалежно від результату вже зробила великий крок назустріч своєму спортивному розвитку.  Волейбольну команду юнаків Ізяславської міської територіальної громади 29 квітня представляли вихованці тренерів Лобачука М.М. (с. Мислятин), Голика В.С. (с. Михля), Кукуріки О.В. (с. Васьківці).  Показавши хорошу гру, наша команда юнаків здобула І місце, ІІ місце посіли волейболісти Грицівської громади, ІІІ місце – Ленковецької громади. Всього взяли участь 5 команд. По завершенню гри переможці були нагороджені грамотами та кубками.  Вітаємо переможців змагань та бажаємо усім продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!  Фінальний ІІІ етап ігор Хмельницької області відбудеться 10-11 червня 2023 року в м. Кам’янець-Подільський.           

09:50 01.05.2023

ІІ етап обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштейніУС»

19 квітня 2023 року відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» проведено ІІ етап обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштейніУС», який передбачав захист проєктів у двох номінаціях: «Секрети знайомих предметів» та «Фізика навколо нас». Вітаємо переможців заключного етапу обласного дистанційного конкурсу проєктів «ЕнштеніУс»:

10:05 20.04.2023

ОНЛАЙН-СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ІЗЯСЛАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

05 квітня 2023 року відбувся онлайн-семінар для заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Ізяславської міської ради за участю Лариси ХМИЗ, методиста КЗ «Ізяславський будинок творчості дітей та юнацтва» Ізяславської міської ради, з питання  «Організація військово–патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти», на якому учасники семінару ознайомилися з основними засадами державної політики щодо організації військово–патріотичного виховання.

14:26 11.04.2023

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»

       За даними соціологічних досліджень, понад 90% українців мали хоча б один із симптомів тривожного розладу, а 57% перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень. Українці не мають звички звертатися до фахівця: 31% громадян не вважають свої проблеми достатніми для цього. Психологічні проблеми наростають непомітно, впливають на всі сфери життя та знижують здатність протистояти викликам.      В межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською стартувала комунікаційна кампанія.      Мета кампанії – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров'я, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть українцям дбати про свій внутрішній стан. Дана програма має на меті допомогти українцям знайти джерело сили. Джерело внутрішнє, в собі, на рівні усвідомлення й визнання власного психічного стану та хоча б приблизної оцінки ступеня його кризовості. Піклування про ментальне здоров'я має стати звичною відповідальністю кожного.        У межах кампанії створено спеціальну сторінку: http://howareu.com

16:13 05.04.2023

З любов'ю в серці

Сьогодні в Білогородському ліцеї Ізяславської міської ради відбулася презентація збірки «З любов'ю в серці». Саме таку назву має  збірка поезій Ярослава Миколайовича Дерди, жителя села Білогородка, Героя, який загинув за незалежність України 11 грудня 2022 року під час штурмових дій в районі Бахмуту.

15:33 31.03.2023

Онлайн-нарада з керівниками закладів освіти громади

31 березня 2023 року  відбулася онлайн-нарада з керівниками закладів освіти громади під керівництвом Олега ГУРСЬКОГО, начальника відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради. На нараді розглядались актуальні питання. Зокрема, про формування спроможної мережі закладів дошкільної та загальної середньої освіти громади; про якісне інклюзивне навчання; про вивчення стану наявних укриттів у закладах освіти Ізяславської міської ради. Із зазначених питань виступили: Лариса СОЛОГУБ – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради; Світлана ГНАТЮК – директор комунального установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ізяславської міської ради, Ігор КУКУРІКА – інженер з охорони праці служби фінансово-господарського обслуговування відділу освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради.    

15:26 31.03.2023

Вхід для адміністратора