A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Дві перемоги в один день!!!!

Дата: 03.10.2019 09:38
Кількість переглядів: 78

2 жовтня 2019 року в м. Шепетівка одночасно проходили другий тур Чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги Хмельницької області з футболу 2019-2020 р.р. серед юнаків 2005-2006 р. н. та товариська зустріч з футболу серед юнаків 2003 р. н. і мол.

Нашу спортивну школу представляли дві команди під керівництвом  тренера – викладача Рибачка Віктора Михайловича.

Чемпіонат проводився з метою: популяризації футболу серед юнаків; масового залучення юнаків до регулярних занять фізичною культурою і спортом; підвищення спортивної майстерності юних футболістів.

Обидва матчі пройшли між командами ДЮСШ Ізяслав та ДЮСШ Шепетівка.

Щоб показати велич Ізяславського району наші спортсмени як ніколи виявили свій спортивний характер, наполегливість та жагу до перемоги.

В результаті запеклої боротьби у Чемпіонаті дитячо – юнацької футбольної ліги команда ДЮСШ Ізяслав здобула перемогу з рахунком 5:1. У товариській зустрічі серед юнаків 2003 р. н. і молодші команда ДЮСШ Ізяслав здобула перемогу з рахунком 4:1.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо кожній футбольній команді гарно відпочити, набратися сил, але при цьому не забувати про тренування, аби надалі показати ще кращі результати та здобути нові перемоги.


« повернутися

Вхід для адміністратора