A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Впевнено проходимо у фінал!!!!

Дата: 11.10.2019 11:38
Кількість переглядів: 76

10 жовтня на центральному стадіоні міста проходили зональні змагання з футболу обласної Спартакіади серед ДЮСШ системи освіти (в залік Гімназіади) 2019 року. У нашу зону входили такі команди: Ізяславська ДЮСШ, Білогірська ДЮСШ, Антонінська ДЮСШ та ДЮСШ м. Теофіполь.

         Змагання проходили серед юнаків 2002-2004 р.н.. До складу команди входило 16 спортсменів під керівництвом тренера – викладача Рибачка Віктора Михайловича.

         У першій ігровій сутичці зустрілись Ізяславська ДЮСШ та Антонінська ДЮСШ. Команда Ізяслава впевнено здобула перемогу зі значним відривом у рахунку 4:0. Друга матчева зустріч пройшла між командами ДЮСШ м. Теофіполь та Білогірською ДЮСШ. Перемогу здобула команда м. Теофіполь з рахунком 2:0.

Відповідно у фінальній частині змагань за 3 – 4 місце зустрілись команди Антонінської ДЮСШ та Білогірської ДЮСШ. Почесне третє місце посіла команда Антонінської ДЮСШ обігравши суперника з рахунком 2:0.

За 1-2 місце між собою змагались команди ДЮСШ м. Теофіполь та Ізяславська ДЮСШ. Учасники змагань показали глядачам захоплюючу гру та продемонстрували власну майстерність. У результаті команда Ізяславської ДЮСШ здобула бажану перемогу з рахунком 2:1.

У впертій боротьбі за перемогу гравці кожної команди використовували не тільки весь свій технічний і тактичний арсенал, але і вміння відчувати партнера у різних ігрових ситуаціях. А вболівальники бурхливо реагували на кожне вдале «прокидання» і забитий у ворота м’яч.

По закінченню турніру представники команд подякували за запрошення та відзначили високий рівень змагань і хорошу організацію.

Фінальні змагання обласної Спартакіади серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти (в залік Гімназіади) з футболу серед  юнаків  відбудуться  17- 18 жовтня  2019 року  у м. Старокостянтинів.

Команди фіналісти:

  1. Старокостянтинівська  ДЮСШ;
  2. Ізяславська  ДЮСШ;
  3. Волочиська ДЮСШ;
  4. Славутська ДЮСШ;
  5. Городоцька ДЮСШ;
  6. Кам’янець-Подільська ДЮСШ №2.

Адміністрація Ізяславської ДЮСШ вітає тренера – викладача Рибачка В.М. та команду футболістів з вдалим виступом та бажає сили, впевненості, енергії та завзяття у фінальній частині обласної Спартакіади.


« повернутися

Вхід для адміністратора