A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Ізяславської міської ради

Тиждень безпеки дитини у Ізяславському ясла-садку №1

Дата: 30.04.2021 10:26
Кількість переглядів: 136

Проблема безпеки людини завжди є головною для кожного з нас. Все життя, починаючи з дитинства, людина вчиться створювати безпечний для себе простір. Тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за здійснення цілеспрямованого виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, формування у них адекватної реакції на різноманітні чинники ризику для життя.

Саме тому у Ізяславському ясла – садку№ 1 було проведено Тиждень безпеки дитини. Вихователі усіх груп привернули увагу дітей до проблеми збереження власного здоров’я, зацікавили залежністю його від різних чинників, зокрема від відчуття межі безпечної поведінки в побуті, в природі, з незнайомими людьми, що може призвести до пожежі, травмування, виникнення небажаних наслідків. Діти закріпили правила дорожнього руху, вивчали правила безпечної поведінки в природі, на вулиці, вдома.

Під час  Тижня безпеки діти поглибили теоретичні знання та закріпили практичні навички: ознайомились з правилами протипожежної безпеки; під час виконання практичних завдань вправлялись у правильній поведінці при виникненні пожежі  в квартирі. Вивчили телефони спеціальних служб – 101, 102, 103, прийоми самодопомоги та взаємодопомоги. Діти   поглибили знання про професії пожежників, водіїв, лікарів тощо.

На завершення тижня безпеки було проведено практичне заняття – тренінг з евакуації дітей та персоналу закладу на випадок пожежі.

Усі навички, набуті дітьми під час занять та тренувальних заходів будуть їм корисними та стануть у пригоді у повсякденному житті.

 

Адміністрація та психологічна служба Ізяславського ясла – садка № 1


« повернутися

Вхід для адміністратора